Vedete

Pavel Bartos, in pat cu fosta iubita a lui Smiley! Totul s-a intamplat in urma cu cativa ani si cei doi s-au inteles perfect!

Inainte de a deveni un prezentator de top, Pavel Bartos a intrat in atentia telespectatorilor cu rolul lui Filip, din “Razboul sexelor”!

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Lia Popescu


Pavel Bartos, in pat cu fosta iubita a lui Smiley! Totul s-a intamplat in urma cu cativa ani si cei doi s-au inteles perfect!icon photo

In serial, Pavel era un baiat simpatic, casatorit, dar dornic si de aventuri! Asa se face ca, intr-unul din episoade, el si-a tradat nevasta cu o alta fata, care, in realitate, era nimeni alta decat Sanziana Negru, prima iubita oficiala a lui Smiley!

Pavel si Sanziana au fost chiar protagonistii unei scene de amor in asternuturi si, la vremea respectiva, s-a vorbit mult de o compatibilitate intre ei! “A fost doar un act actoricesc, doar atat”, avea sa spuna Bartos! (vezi cum s-a imbracat Pavel Bartos la o terasa de fite)

In mod surprinzator, dupa aparitia in telenovela, dupa ce Pavel Bartos a ajuns in pat cu Sanziana, el s-a imprietenit la catarama cu Smiley, cel care avea sa ii devina si coleg de prezentare in cel mai important show de talente!

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune