Pe când era copil, o solistă celebră de la noi i-a cântat lui Michael Jackson la București! ”Parcă nici azi nu-mi vine să cred că am avut onoarea să îi cânt!” FOTO

Betty Stroe (31 de ani) se mândrește cu faptul că i-a cântat lui Michael Jackson în 1996, la a doua descindere a starului la București.

Autor: Petru Luca

Michael Jackson, starul muzicii pop care a murit în 2009, la doar 50 de ani, a concertat în două rânduri la București, în 1992 și 1996, ambele show-uri fiind considerate evenimente de referință pentru români. Deși în zilele noastre muzica starului pop a început să fie interzisă la multe posturi radio și de televiziune după dezvăluirile despre viața personală a lui Michael, prezența vedetei la București rămâne una memorabilă, cu multe lucruri care s-au aflat abia la ani buni de la cele două concerte.

Citeste si: Carmen Avram a fost dată afară din cimitir cu două maşini de poliţie! S-a întâmplat în America, la înmormântarea lui Michael Jackson!

Citeste si: Vila în care VIP-urile petreceau cu escorte de lux a fost închisă de mascați. Afacerea „Mon Amour” era condusă de părinții unui polițist dat afară din sistem...- bzi.ro

Citeste si: Fosta soție a lui Michael Jackson, dezvăluire șoc: "Regele pop" nu e tatăl biologic al copiilor săi!

De exemplu, solista Betty Stroe (31 de ani) a postat recent o fotografie de colecție cu ea lângă Michael Jackson, lângă care artista a scris următoarele rânduri: ”Amintiri si momente care raman. Parca nici azi nu-mi vine sa cred ca am avut onoarea sa ii cant!”, a notat Betty, care în 1996 avea doar 8 ani. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies