Carmen Avram a fost dată afară din cimitir cu două maşini de poliţie! S-a întâmplat în America, la înmormântarea lui Michael Jackson!

Acum zece ani, Carmen Avram a fost dată afară din cimitir cu două maşini de poliţie.

Autor: Matei Vaihan

In articol:

E clar că Carmen Avram a fost dată afară din cimitir cu două maşini de poliţie. Jurnalista care a intrat recent în politică, urmând să candideze din partea PSD la alegerile europarlamentare din luna mai, a trăit momente palpitante în iulie 2009, atunci când televiziuea la care era angajată, Pro TV, a trimis-o în SUA pentru

a realiza mai multe reportaje şi interviuri la evenimentul anului, funeraliile lui Michael Jackson, starul fiind îngropat la cimitirul Forest Lawn din Los Angeles.( citeşte despre misterul dispariţiei singurei românce care l-a sărutat pe Michael Jackson)

Citeste si: Autorul piesei ”Ce proastă-i Olivia Steer” este cercetător la Institutul de Fizică Atomică și a vândut fier vechi să-și plătească întreținerea! Povestea fabuloasă a lui Alexandru Evanghelidis spusă chiar de el

Citeste si: Carmen Avram renunță la televiziune pentru a candida la alegerile europarlamentare: „Sunt un fan al democrației”

Citeste si: Mesajul viral despre infertilitate al unei celebre jurnaliste! Carmen Moise: ”Lumea se umplea de copii iar eu trebuia să învăț să nu mă mai doară”

Citeste si: Vila în care VIP-urile petreceau cu escorte de lux a fost închisă de mascați. Afacerea „Mon Amour” era condusă de părinții unui polițist dat afară din sistem...- bzi.ro

Carmen Avram a fost dată afară din cimitir cu două maşini de poliţie: "Ne-am descurcat nesperat de bine în acea lume nouă” 

„Am cunoscut oameni extrem de interesanţi, am avut norocul să stăm de vorbă cu personaje care ştiau foarte multe despre ceea ce se întâmplă în familia Jackson, ne-am descurcat nesperat de bine în acea lume nouă”, a declarat Carmen Avram pentru Gândul.

 „Din toate discuţiile pe care le-am purtat cu apropiaţi ai familiei, s-a desprins imaginea aceasta a geniului inocent, izolat într-un palat de cleştar. Într-o perioadă, era atât de sever controlat de grupurile de interese din jurul lui, încât nu avea acces nici măcar la propriul paşaport. Bodyguardul lui ne-a povestit că era extrem de copilăros şi că i se alătura uneori nopţile, în sala lui de jocuri de la Neverland, să se joace”, a mai spus Carmen Avram.

 

Citeşte CONTINUAREA pe stirilekanald.ro

 

 

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies