Pe Margherita de la Clejani nu o cheamă așa în realitate! Care e adevăratul nume al vedetei

Margherita de la Clejani, fata Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani, se numeste cu totul altfel in buletin.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca


In articol:

Margherita de la Clejani, fata Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani, este indiscutabil personajul acestor zile. Aflată în centrul atenției după ce a provocat sâmbătă dimineața un accident rutier după care a fost testată pozitiv pentru consum de substanțe interzise, Margherita de la Clejani a avut de-a lungul timpului și lucruri cu care se putea mândri, cum a fost terminarea unei facultăți.

Citeste si: Lovitură dură pentru Ioniță de la Clejani de la fiica sa nerecunoscută! Mesajul Ramonei Manole

Citeste si: Copiii Clejanilor, grave probleme de comportament! Fulgy a scuipat și a înjurat un bătrân într-o stație de autobuz: "Te bat, fraiere, bulangiule!"

Citeste si: Ce va zice Andreea Esca acum? Au apărut nişte poze cu Alexia Eram... De la 20 de ani? Foto - evz.ro

Margherita de la Clejani - cum s-a aflat numele ei real?

În 2017, Margherita de la Clejani a terminat Facultatea de Jurnalism a unei universități particulare, postând atunci și lucrarea ei de diplomă, pe care se putea observa numele real al tinerei, Marrgareta Miryam Manole.

Margherita de la Clejani se află în centrul atenției după ce sâmbătă, 23 mai, a lovit o mașină parcată regulamentar, iar ea a fost testată de polițiștii de la fața locului și găsită sub influența unor substanțe interzise.

"Mi-a spus că a avut o cădere de calciu, că nu ia niciun drog, susține Ioniță de la Clejani, printre lacrimi. Până când va afla cine are dreptate, polițiștii i-au suspendat Margheritei permisul de conducere și i-au făcut dosar penal. "S-a întâmplat un accident și nu știu cum e adevărat ce se spune? Dacă a fost altceva? Dacă s-a întâmplat altceva! Am început o anchetă, eu personal. Eu știu că Marga nu consumă droguri. Nu există așa ceva. Am început o anchetă de aseară, pentru că nu pot lăsa lucrurile așa!””, spune Ioniță.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Viorica de la Clejani, mesaj incredibil în cazul Margheritei. Unde o să se ajungă?

Imagini șocante cu Margherita de la Clejani de acum 11 ani! Controversata vedetă era grăsuță și departe de bad girl de acum

Andreea Mantea nu se mai ascunde! Cine este, de fapt noul iubit: N-a fost ceva ce mi-am propus

Dezvăluiri surprinzătoare! El este singurul bărbat cu care Margherita de la Clejani a avut o relație serioasă! Tânărul era un cântăreț de origine libaneză!

Ioniță de la Clejani, reacție după scandalul cu Margherita: ”Fata mea nu s-a drogat”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies