Pedofil român, prins într-un parc din Marea Britanie! Își dăduse întâlnire cu o fată de 15 ani cu care urma să facă sex

Un bărbat de 25 de ani din România, prins într-un parc din Marea Britanie. Stabilise să se vadă cu o minoră și să facă sex cu ea

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere


In articol:

Un pedofil român în vârstă de 25 de ani i-a îngrozit pe britanici după ce a încercat să ademenească o copilă minoră într-un parc! Individul i-a trimis fetei un val de mesaje și poze indecente și a insistat să se întâlnească pentru a întreține relații sexuale cu ea. Românului i-a fost înscenat un flagrant și, din fericire, a fost prins înainte de a ataca!

Pedofil român, prins într-un parc din Marea Britanie! Își dăduse întâlnire cu o fată de 15 ani cu care urma să facă sex

Daniel este român și are 25 de ani. El este pedofilul din România prins într-un parc când aștepta să se întâlnească într-un parc cu o minoră de 15 ani pe care o ademenise cu mesaje și cu care stabilise să întrețină relații sexuale. Copila cu care el ar fi trebuit să se vadă era, de fapt, un membru al unei rețele care vânează pedofili în Marea Britanie.

Citeste si: Fantezie sexuală cu bucluc. Medicilor din Focșani nu le-a venit să creadă ce au găsit în vaginul unei femei

Citeste si: Cum îi ademenea pe minori Cristian Pomohaci, fostul preot acuzat de pedofilie: „La părintele îi e frică să doarmă singur”. Detalii șocante din anchetă

Citeste si: Un pedofil care a abuzat 200 de bebeluși și copilași, ucis în pușcărie

Românul pedofil a fost prins în parc, i-au fost confiscate telefoanele, apoi a fost dat pe mâna poliției!

Cercetați sunt acum și fratele și vărul lui Daniel, despre care se crede că i-ar fi fost complici la vânătoarea de fete minore.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate