Fantezie sexuală cu bucluc. Medicilor din Focșani nu le-a venit să creadă ce au găsit în vaginul unei femei

O fantezie sexuală i-a băgat în bucluc pe doi soți, care au fost nevoiți să apeleze la ajutorul medicilor, după ce au recurs la o partidă de amor ceva mai neconvențională.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

O femeie de 43 de ani din Focșani a fost nevoită să meargă la spital după ce a avut parte de o experiență sexuală mai puțin obișnuită.

Citeste si: Cum îi ademenea pe minori Cristian Pomohaci, fostul preot acuzat de pedofilie: „La părintele îi e frică să doarmă singur”. Detalii șocante din anchetă

Citeste si: Brigitte și Florin Pastramă s-au întors din Dubai, a doua lună de miere: „Ne place luxul. Și oamenii din jur sunt altfel într-un asemenea loc”

Citeste si: Ce a făcut Anamaria Prodan în sprijinul lui Reghe, după ultimele rezultate obținute de Al Wasl: ”Asta este viața antrenorilor”

Femeia de 43 de ani și soțul ei au folosit pentru stimuarea sexuală un morcov, fără să se gândească că leguma ar putea rămâne blocată în vagin.
Cei doi soți au fost nevoiți să meragă la spital și să ceară ajutorul medicilor, după ce și-au dat seama că nu mai au cum să scoată morcovul.

Soțul femeii nu s-a gândit că și-ar putea pune soția într-o situație inconfortabilă.

Medicii ginecologi de la Spitalul de Urgență Sf. Pantelimon nu s-au mai confruntat cu o asemenea situație. Doctorii i-au extras cu succes leguma din vagin și le-au recomandat celor doi să fie mai atenți data viitoare când vor să își dea frâu liber imaginației.

Accident de muncă pentru o videochatistă! Jucăria sexuală i-a rămas blocată în zona intimă și a fost scoasă cu ajutorul medicilor

O tânără care presta servicii de videochat a ajuns pe mâna medicilor după ce o jucărie sexuală i-a rămas blocată în zona intimă.

Industria de videochat a luat o mare amploare în această perioadă, mai ales că toată lumea este în izolare. Astfel, fetele care practică aceste servicii trebuie să fie cât mai invetive pentru a putea satisface privirile bărbaților însetați de plăcere. Însă uneori nu toate se potrivesc ca la carte și chiar dacă pare foarte greu de crezut, o videochatistă a suferit un accident de muncă în timpul programului, informează Cancan.

Citește continuarea aici

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate