Pentru ea ar fi încercat să se sinucidă fratele lui Mirel Rădoi! Vera este hairstylist FOTO

Mihai Nicușor Rădoi, fratele fostului fotbalist, s-a aruncat ieri de la etajul 4 al blocului în care locuia în Drobeta Turnu Severin.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Fratele lui Mirel Rădoi, antrenorul naționalei de tineret, s-a aruncat ieri în gol de la etajul 4 al blocului în care locuia în Drobeta Turnu Severin. În ciuda celor peste 100 de fracturi, Mihai Nicușor a supraviețuit, fiind operat în această dimineață la spitalul din localitate.

Citeste si: Ce spun vecinii lui Mihai Rădoi despre momentul în care s-a aruncat pe geam și care e starea de sănătate. Bărbatul are peste 100 de fracturi

Citeste si: Fratele lui Mirel Rădoi, operat în această dimineață. Mihai Nicușor Rădoi s-a aruncat, ieri, de la etajul 4

Tentativa de sinucidere a lui Mihai ar fi pornit de la o ceartă la telefon cu soția, care i-a spus că vrea să divorțeze. Mihai este căsătorit cu Vera, de meserie hairstylist la un salon din Drobeta Turnu Severin, cei doi având împreună un copil.

Vera nu mai are nici o fotografie cu soțul ei, Mihai Rădoi, pe contul de Facebook 

Dacă pe contul lui de Facebook fratele lui Rădoi mai păstrase câteva fotografii împreună cu soția, Vera nu mai avea pe contul de socializare decât fotografii cu ea și cu băiatul lor. La spital, mai multe rude îl veghează pe Mihai Nicușor Rădoi, fratele mai mic al celebrului Mirel Rădoi, fostul fotbalist al Stelei și al echipei naționale.

fara descriere

 

 

 

 

fara descriere 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate