Ce spun vecinii lui Mihai Rădoi despre momentul în care s-a aruncat pe geam și care e starea de sănătate. Bărbatul are peste 100 de fracturi

Tragedie în familia antrenorului naționalei de tineret a României, Mirel Rădoi. După ce s-a aruncat de la etajul 4 și a căpătat peste 100 de fracturi, Mihai a fost luat imediat de medici. Starea lui se îmbunătățește.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

 

Update! Mihai Rădoi, având peste 100 de fracturi din cauza coliziunii cu cimentul, bărbatul a supraviețuit impactului cu solul. Conform digisport, bărbatul se află în afara oricărui pericol. În aceste momente, Mihai Rădoi se află la Terapie Intensivă, iar starea lui e stabilă.

Citeste si: Fostul logodnic al Ralucăi Podea, Florin Pastramă, trăgea de Brigitte Sfăt de acum o lună! Avem DOVADA VIDEO

Fratele fostului fotbalist se află la spital în stare gravă, după ce s-a aruncat în gol de la etajul patru al blocului în care locuiește. Se pare că totul a pornit de la o ceartă la telefon cu soția, care i-a spus că vrea să divorțeze.

Tragedia s-a întâmplat în jurul prânzului. Mihai Rădoi, fratele celebrului fobalist Mirel Rădoi, purta o discuție la telefon cu soția lui. Se pare că aceasta i-ar fi spus că ar vrea să divorțeze. Bărbatul în vârstă de 36 de ani nu a primit prea bine vestea. S-a aruncat direct pe asfalt, de la etajul patru al blocului în care locuiește.

Citeste si: Alt doctor fals. Și-a inventat diploma de medic și de 10 ani lucra într-un spital public

Speriați, ți alți vecini au ieșit să vadă ce se întâmplă. L-au găsit pe bărbat întins pe jos, într-o baltă de sânge. Mihai Rădoi s-a aruncat în gol de la 12 metri înălțime. A ajuns la spital în stare de inconștiență.

Se pare că Mirel Rădoi, celebrul frate al bărbatului, a aflat vestea de la jurnaliști și, în mod evident surprins și tulburat, nu a vrut să facă niciun fel de comentariu. Vecinii spun că bărbatul se certa tot mai des cu soția, de care plănuia să divorțeze. Oamenii din bloc spun că tânărul era un om de treabă. Bărbatul are peste o sută de fracturi și este internat în secția de terapie intensivă a spitalului de urgență din localitate, conform Știrile Kanal D.

Citeste si: Durere fără margini! Secretarul primăriei din Talpa a fost găsit spânzurat în magazia din curtea școlii


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: