Pepe și-a închis toate afacerile din cauza coronavirusului: „Am pierdut tot”

Pepe a vorbit despre efectele pe care le are panedmia de coronavirus asupra veniturilor lui.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Pandemia de coronavirus afectează pe toată lumea, indiferent de meserie, statut social sau bani. Pepe, la fel ca mulți alți artiști, pierde bani stând acasă, mai ales că și-a închis afacerile și a amânat toate concertele.

”Abia aștept să se termine şi să încercăm să reparăm ce s-o strica în toată această perioadă. Chiar dacă sună rău, concertele au fost şi sunt ultima grijă. Am amânat concerte şi le-am reprogramat cu mult înainte să nu mai fie voie. Aşa mi s-a părut responsabil. Şi tot aşa, am închis şi  grădiniţa şi salonul. Am zis că nu are nici un sens să riscăm şi să ajungem la altele.

În aceste condiţii nu ştiu cât s-a pierdut financiar în această perioadă fiindcă nu am făcut calculul, dar s-a pierdut tot. Când s-o relua treaba, vedem ce şi cum. Până atunci însă… #stamacasa”, a declarat Pepe pentru Ciao.

fara descriere

Pepe și-a amânat concertele, dar cântă online pentru fani

Deși concertele la care ar fi trebuit să cânte Pepe au fost anulat din cauza pandemei de coronavirus, artistul a găsit o modalitate de a fi în continuare alături de fanii lui. Artistul cântă online pentru fanii lui, spre bucuria acestora.

Citeste si: Așa arată casa de vacanță a lui Florin Călinescu, unde celebrul actor înfruntă pandemia! FOTO EXCLUSIV

„Şi înainte de toată treaba asta mă întâlneam cu prietenii mei online însă acum având mai mult timp o fac mai des, măcar o dată pe săptămână. Înainte să se blocheze tot chiar am apucat să facem nişte repetiţii online cu aproape toată trupa. Am observat că încep să se adune din ce în ce mai mulţi ceea ce nu poate decât să mă bucure.

Din păcate, nu mai am cum să mă întâlnesc cu baieţii fiindcă nici nu avem voie şi nu ar fi indicat oricum dar am continuat să cânt pentru fanii mei cu backing tracks.

Cred şi sper ca duminică de duminică să ne rămână obiceiul şi să ne găsim acolo pe YouTube pentru o seară ca între prieteni, în familie, la un pahar de vorbă”, a mai spus Pepe pentru sursa mai sus citată.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate