Pepe si-a scos fetitele in parc, la tamponat de masinute! Imagini emotionante cu taticul-model si comorile sale VIDEO EXCLUSIV

Cantaretul Pepe este un tatic impecabil. Zilele trecute, profitand de programul lejer si de zilele de sarbatoare, artistul si-a scos fetele in parcul de distractii.

Autor: S.A.

Cum era de asteptat, odata ajunsi in parc, membrii familiei Pascu s-au indreptat tinta spre zona parcului de distractii. (Pepe umbla deghizat pe strada) 

Dornice sa-si petreaca timpul intr-un mod placut, fetitele lui Pepe, Maria si Rosa, au dat semne ca vor sa se dea in masinute, iar artistul le-a facut pe plac.

Asa ca, Raluca Pascu a luat una dintre fete si a ocupat o masinuta electrica, in timp ce Pepe s-a suit in alta alaturi de mezina sa. Loc de manevra nu prea era, asa ca fara sa-si dea seama, la un moment dat, masina Ralucai s-a ciocnit zgomotos de cea a lui Pepe.

Si asta spre amuzamentul celor mici care chiuiau de fericire si bucurie. Pentru ca distractia era in toi, la finalul primei ture, Pepe a scos portmoneul si a platit inca o cursa pentru fiecare, spre incantarea celor mici.

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies