Peripeţii în Istanbul pentru Andreea Mantea: a rămas fără cauciucuri! "Alergau nişte oameni după mine, ţipau, maşina se clătina"

Andreea Mantea a povestit ce a păţit aseară pe o străduţă din Istanbul după ce a intrat pe contrasens pe sens unic.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere


In articol:

Andreea Mantea a intrat în direct din Turcia la Teo Show. Frumoasa prezentatoare de la Puterea dragostei a intrat pe o stradă cu sens unic şi a rămas fără cauciucuri.

"Este foarte frumos în Istanbul. Weekendul trecut am fost acasă în România, îmi spusese toată lumea că e urât, că plouă, am ajuns eu, soare, frumos. Am plecat eu, iar furtună, ploaie. La fel şi în Istanbul! Dacă mă enervez, vine furtuna, aşa că lăsaţi aşa!", a spus Andreea Mantea la Kanal D.

fara descriere

Peripeţii în Istanbul pentru Andreea Mantea: a rămas fără cauciucuri! "Alergau nişte oameni după mine, ţipau, maşina se clătina"

Mantea i-a spus lui Teo cum a rămas fără cauciucuri.

Citeste si: Schimb incredibil de replici între Teo, Bursucu şi Mantea: "M-am săturat să muncesc atât" - "Leneşule, cum adică îmi faci tu mie emisiunea?"

Citeste si: Andreea Mantea, dezvăluiri exclusive despre ce se întâmplă acum în casa Puterea dragostei: "A intrat o fată nouă. Singurul cuplu rămas este pe cale să..."

Citeste si: Roxana a ieșit din casa de la Puterea Dragostei? Imaginea care i-a pus pe jar pe fani

"Aici e simplu. Trebuie să deschizi ochii, dar nu ştiu dacă la gene, de la cremă. Aseară am vrut să mă duc la solar. Ori eram grăbită, ori prea adormită, ori mi-am dat cu prea multă cremă. Mi-am luat la pachet din România. Mergeam cu bagajul cu mici după mine. Am făcut grătar, am vrut să mă duc şi la solar şi să mă întorc repede acasă ca să mănânc. Mergând repejor. Dacă intri pe unde nu trebuie, sunt nişte ţepuşe ascuţite, te aşteaptă. Dar nu sunt la intrare, sunt la ieşire. Intri, te crezi şmecher, apoi poc! Eu grabă mare am crezut că sunt invers. Poc! Trosc! Alergau nişte oameni după mine, ţipau, maşina se clătina. Ei alergau ca să mă ajute. Dar s-a rezolvat, noroc că eram acolo în cartier, am luat-o pe jos", a mai spus Andreea Mantea la Teo Show.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate