Personajul-surpriză care aruncă în aer lupta pentru moștenirea Ilenei Ciuculete! Un elvețian susține că Galeș i-a vândut totul înainte să moară! EXCLUSIV

O nouă surpriză în scandalul moștenirii Ilenei Ciuculete. Un personaj surpriză aruncă totul în aer.

Autor: Radu Constantin

In articol:

Au trecut 4 ani de la moartea Ilenei Ciuculete și aproape doi de la cea a lui Cornel Galeș, însă scandalul moștenirii rămâne în continuare unul foarte încurcat.

Când lucrurile păreau că s-au mai lămurit, un personaj nou schimbă cu totul lucrurile.

Fiica lui Galeș a moștenit un apartament și o datorie de 68.000 de euro

Lupta pentru moștenirea lăsată de Ileana Ciuculete și Cornel Galeș s-a dat între copiii acestora: pe de-o parte băieții cântăreței și de cealaltă fiica impresarului. Și unii și alții au avut relații mai degrabă reci cu părinții lor, dar cu toate acestea au ajuns să se lupte pentru avere.

Cornel Galeș, Ileana Ciuculete
Cornel Galeș, Ileana Ciuculete și băieții cântăreței

Claudia, fiica lui Cornel Galeș, le datorează lui Mugurel și Cristi câte 34.000 de euro (la fiecare), după ce tatăl ei a vândut vila în care a locuit cu Ileana Ciuculete, fără să le plătească acestora o parte din bani. Claudia a moștenit nu doar bunurile ci și datoriile, așa că după ce a făcut succesiunea s-a trezit cu un ordin de executare silită din partea fraților Sfetcu.

Citeste si: Loredana Groza divorțează? Ce spune Andrei Boncea despre pozele deocheate pe care le postează artista- bzi.ro

De fapt, Galeș ar fi vândut și apartamentul înainte să moară

De aici, lucrurile devin și mai interesante. Recent, un cetățean elvețian cerut anularea executării silite pe motiv că este proprietar al unui apartament care i-a aparținut lui Galeș.

Imobilul respectiv a fost achiziționat cu 110.000 euro de Cornel într-un cartier rezidențial din nordul Capitalei, la puțin timp după moartea Ilenei Ciuculete. Băieții cântăreței nu au putut emite pretenții asupra imobilului tocmai din cauză că a fost cumpărat după moartea mamei lor, însă executorul judecătoresc a decis să pună sechestru pe apartament, în vederea vânzării acestuia și a recuperării banilor care li se cuvin fraților Sfetcu.

Citeste si: Lupta pentru averea Ilenei Ciuculete ia o nouă turnură! Băieții cântăreței o execută silit pe fiica lui Cornel Galeș! EXCLUSIV

Conform informațiilor deținute de WOWbiz.ro, elvețianul susține că Galeș i-a vândut apartamentul cu puțin timp înainte să moară. El i-ar fi virat văduvului banii, ar fi primit cheile, însă nu a mai apucat să încheie toate actele cu acesta pentru că Galeș locuia în Spania.

Fiica lui Cornel Galeș
Fiica lui Cornel Galeș, Claudia

Cum nu are toate actele în regulă, bărbatul nu a putut opri executarea silită, însă a dat-o în judecată și pe fiica lui Cornel, pentru a obține o hotărâre judecătorească ce ar putea înlocui actul de proprietate. În acest fel, el ar putea dovedi că apartamentul îi aparține și că nu poate fi executat silit de băieții Ilenei Ciuculete.

Citeste si: Fratele Ilenei Ciuculete, dezvăluiri cutremurătoare la patru ani de la moartea artistei: „Îmi dă semne de dincolo”

Apartamentul ar fi fost cumpărat cu banii de pe vila Ilenei Ciuculete

Așadar, lucrurile se complică din nou în scandalul pentru averea Ilenei Ciuculete și a lui Cornel Galeș, unul care pare fără sfârșit. Apartamentul respectiv este, practic, singurul bun lăsat de Cornel Galeș și moștenit de fiica lui, Claudia. Cristi și Mugurel Sfetcu l-au auzat pe Cornel că a cumpărat imobilul cu banii obținuți din vânzarea vilei mamei lor, însă nu au putut dovedi acest lucru în instanță. Ei au susținut că Galeș i-a mințit atunci când le-a spus că banii din vânzarea imobilului au fost cheltuiți pe doctori și tratamente medicale pentru mama lor. În cele din urmă, judecătorii au stabilit că Galeș trebuie să le cedeze băieților partea lor din banii de pe vilă, însă cum acesta a murit, datoria a ajuns la fiica lui din prima căsătorie. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

EXCLUSIV Primele imagini de la mormântul lui Nelu Ploieșteanu. Regretatul artist se va odihni pe veci lângă fiul său, Mihaiță

Fratele Ilenei Ciuculete, dezvăluiri cutremurătoare la patru ani de la moartea artistei: „Îmi dă semne de dincolo”

Detalii neștiute până acum despre Ion Dolănescu ies la iveală, la 12 ani de la moartea acestuia: „Lui Ion nu îi plăcea să...”

Din noaptea aceasta, zodiile vor primi o veste foarte bună

Toți cei VACCINAȚI cu PFIZER trebuie să știe asta! Dovezile aruncă totul în aer

BOMBĂ! Gina Pistol și Smiley s-au despărțit! Este SCANDAL IMENS

Ce se întâmplă în aceste clipe cu Ion Iliescu? Se știe doar că medicii îl țin sub observație

Femeia pe care Gigi Becali a impresionat-o în trecut: ,,M-a sunat să ne vedem la palat, să ne cunoaştem mai bine”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies