Perversu' de pe Targu Ocna, show total în fața blocului! Criză de nervi după ce a pierdut la pariuri! Și-a spart televizorul Video

Perversu' de pe Targu Ocna pare să ducă dorul perioadei în care avea o popularitate de invidiat pentru mai toate vedetele de prin România, așa că, de curând, a decis să pună în scenă o nouă ”lovitură” de imagine.

Autor: Calin Perian

In articol:

Așa că, seara, în fața blocului în care locuiește Perversu' de pe Targu Ocna a avut loc o filmare cu totul și cu totul bizară, cu ”vedeta” jucând rolul principal.

Citeste si: Îl mai țineți minte pe Perversu'de pe Tg Ocna? Cum s-a filmat cu Jador de la Puterea Dragostei

Citeste si: Perversu' de pe Tg. Ocna IS BACK! Sorin Tiganu joaca intr-o reclama TV!

Citeste si: Il mai tii minte pe Perversu' de pe Targu Ocna? N-ai idee cat s-a ingrasat barbatul devenit celebru in urma unui scandal

Citeste si: Cine a fost Alexandru Arșinel! Ce s-a întâmplat cu marele actor- kfetele.ro

Citeste si: Biografia marelui actor Alexandru Arșinel. A fost actor de teatru și film și a avut numeroase premii, medalii, ordine- bzi.ro

 

”Măi nene, pentru un minut, pentru 60 de secunde, să mă scoată de la bilet?! Aveam și eu mâine bani de autobuz! Dă-l, mă, gata, că nu mai pot de nervi ”, a spus Perversu' de pe Targu Ocna după ce a aruncat televizorul uriaș din casă pe jos și l-a făcut praf.

”Mai aveam 14 rate de plătit la el... Nu mai pot... Haideți să îl ducem de aici, să nu îl vadă nevastă-mea! Nu e acasă, e cu altul... Luați-l pe brațe (telșevizorul, n. red.), că e din familie”, a mai spus Perversu' de pe Targu Ocna, în timp ce ajutat de amicii săi, căra televizorul spre ghena de gunoi de la colțul blocului.

Normal, Perversu' de pe Targu Ocna a fost ironizat crunt de amicii săi pentru gestul pe care l-a făcut, cu atât mai mult cu cât cu toții ștuiau de situația financiară precară a acestuia. Apoi, Perversu' de pe Targu Ocna a început să discute, plin de nervi, de biletul de la pariuri care ”l-a scos” de la a da lovitura financiară și care l-a făcut, de nervi, să distrugă un televizor suficient de scump pentru ca problemele lui materiale să se acutizeze simțitor. ” I-am dat de m-a julit”, a fost concluzia, una care i-a adus celebritatea cu ani în urmă, Perversului de pe Targu Ocna.

E adevărat, chiar dacă, la un moment dat, avea lacrimi în ochi, de această dată Perversu' de pe Targu Ocna nu părea extrem de credibil cu privire la show-ul pus în scenă în fața blocului, el dorindu-și, probabil, să se mai bucure de popularitatea din urmă cu câțiva ani.

Perversu' de pe Targu Ocna, celebru după un scandal de pomină

Perversu' de pe Târgu Ocna a fost implicat într-un scandal în urmă cu câțiva ani. Perversu' de pe Tg Ocna, Sorin Ion pe numele real, a devenit cunoscut după ce o înregistrare cu el în care povestea cum i-a ”julit” cumnatul anterbrațul, a ajuns pe Internet și a făcut milioane de vizualizări. A devenit rapid un personaj de sketch-uri și notorietatea căpătată peste noapte i-a adus chiar și un contract cu o companie de telefonie mobilă. Ei bine, la ani buni după momentul lui de glorie, aspectul lui fizic a suferit însă modificări nefericite, Perversu' de pe Targu Ocna îngrășându-se în jur de 30 de kilograme.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Ce avere are Laurențiu Duță. Iată ce sume câștigă solistul trupei 3 Sud Est

Alexandru Arșinel își pregătise locul de veci. "Să nu aibă grijă copiii, când n-o să mai fiu". Unde va fi înmormântat marele actor

Cât de dificil este să antrenezi o vedetă? Alexander, antrenorul de fitness al celebrităților, dezvăluie picanterii din sala de sport: "Mă impun"

3 zodii vor simți declinul pe plan financiar, iar peste alte 4 zodii va cădea sacul de bani

Vestea momentului pentru cei care au TELEFOANE MOBILE! Anunțul cumplit venit chiar acum

Cine este soția lui Alexandru Arșinel! Femeia este imobilizată la pat

Care a fost secretul cel mai bine păstrat de Regina Elisabeta a II-a. Suverana avea acest ritual în fiecare seară

FRF a decis soarta lui Edward Iordănescu! Anunțul făcut de directorul tehnic Mihai Stoichiță

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies