Petre Geambasu se gandeste la impacarea cu Calin: "E copilul nostru, de care suntem mandri. Va fi bine! Trebuie sa fie asa! Nu spun asta pentru detensionarea situatiei, o spun din inima! DUMNEZEU face minuni!"

Cantaretul Petre Geambasu sustine ca se va impaca pana la urma cu fiul sau, solistul Calin Geambasu.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

De cateva luni, in familia Geambasu scandalul este la ordinea zilei, tatal Petre si fiul Calin lansand fiecare acuzatii care mai de care mai aiuritoare, dupa ce episoade din trecut au fost facute publice. Recent, insa, la cateva zile dupa ce facuse parte din juriul unui festival desfasurat la Dorohoi, Petre Geambasu a avut o reactie impaciuitoare la adresa baiatului sau.

Petre a reactionat la un comentariu al unei admiratoare, care il sfatuia sa faca pace cu Calin. "Domnule Petre, faceti ceva, chiar si din imposibil posibil, doar sa va castigati unicul copil, miracolul pe care multi si-ar dori sa-l aiba!! Chemati-l la dv si luati decizii frumoase si din suflet, acum, cat nu e prea tarziu ....Stiti cata lume sufera pentru nefericirea acestui OM, unicul dv fiu? NU MERITA ATATA SUFERINTA!!!".

Petre Geambasu se gandeste la impacarea cu Calin. "E copilul nostru, de care suntem mandri. Va fi bine! Dumnezeu face minuni!" 

Impresionat de randurile fanei, Petre Geambasu a replicat impaciuitor: "E copilul nostru, de care suntem mandri. Ne bucuram ca-l iubiti si-l apreciati pentru toate calitatile ce le are. Va fi bine! Trebuie sa fie asa! Nu spun asta pentru detensionarea situatiei, o spun din inima. DUMNEZEU face minuni! Va multumim tuturor!", a raspuns Petre Geambasu. 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate