Petre Geambaşu şi soţia lui nu au fost lăsaţi de medici să doneze sânge pentru Mihai Constantinescu! Care este motivul

Petre Geambaşu şi soţia lui nu au fost lăsaţi de medici să doneze sânge pentru Mihai Constantinescu! Care este motivul pentru care au primit interzis de la doctori

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Peste o sută de persoane au donat sânge pentru Mihai Constantinescu, marţi, la Spitalul Floreasca, până la orele prânzului. Printre cei care au venit să doneze se numără şi artistul Petre Geambaşu, împreună cu soţia, însă, din cauza vârstei, medicii nu le-au recoltat sânge.

Petre Geambaşu şi soţia lui nu au fost lăsaţi de medici să doneze sânge pentru Mihai Constantinescu! Care este motivul

Petre Geambaşu şi soţia acestuia s-au prezentat, marţi, la Spitalul Floreasca din Capitală, acolo unde este internat în prezent cântăreţul Mihai Constantinescu. Cei doi au vrut să doneze sânge pentru prietenul lor, dar nu au putut face acest gest, din cauza vârstei.

„Noi am venit, dar suntem depăşiţi de vârstă (...) Ne-am întâlnit cu Simona (soţia lui Mihai Constantinescu – n.red), ne-am luat în braţe. Acum 10 zile au vrut să-l deconecteze şi bravo ei că a refuzat, că lucrurile se mai pot schimba”, a declarat Petre Geambaşu, la ieşirea din spitalul Floreasca.

Soţia lui Petre Geambaşu susţine că cei de la spital le-au transmis că pentru donare există o limită de vârstă, la femei de 59 de ani, iar la bărbaţi de 65.

Totuşi, până la orele prânzului, peste 100 de persoane au donat sânge pentru Mihai Constantinescu, printre care şi mulţi tineri.

Admiratorii artistului au venit la spital după ce apropiaţii lui Mihai Constantinescu au făcut un apel în acest sens.

Citeşte mai multe detalii pe mediafax.ro

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate