Evaluare naţională 2019. Carmen de la Sălciua nu a fost sigură că termină liceul! Vezi motivul incredibil pentru care a fost la un pas să abandoneze studiile!

Evaluare naţională 2019. Fanii au aflat că Carmen de la Sălciua nu a fost sigură că termină liceul.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Evaluare naţională 2019. E clar că Carmen de la Sălciua nu a fost sigură că termină liceul. Cântăreaţa de muzică de petrecere, al cărei nume real este Carmen Racolţă, a învăţat, între 2003 şi 2007, la Liceul de Muzică şi Arte Plastice din Alba Iulia. (vezi ce subiecte s-au dat la Limba şi literatura română)

Citeste si: Evaluare naţională 2019. Călin Popescu Tăriceanu a fost corigent în liceu la mai multe materii! Şeful Senatului era praf la Română, Matematică şi Biologie!

Citeste si: Cum se calculeaza MEDIA DE ADMITERE la liceu. FORMULA DE CALCUL pentru 2019

Citeste si: Evaluare nationala 2019. Calendarul examenelor. Informatii despre admiterea la liceu

Evaluare naţională 2019. Carmen de la Sălciua a solicitat un ajutor financiar  

În această perioadă, ea a solicitat un ajutor financiar prin programul de protecţie socială intitulat "Bani de liceu”, prin care elevii care provin din familii cu venituri mici sunt ajutaţi de către stat. „Povestea mea se aseamănă foarte mult cu poveştile acelor artişti care au pornit de la practic nimic şi au ajuns la Totul! Cam aşa a fost şi la mine”, a mărturisit Carmen de la Sălciua.

fara descriere

Evaluare naţională 2019. Carmen de la Sălciua: "Nu aveam posibilităţi" 

Evaluare naţională 2019. Nu mai e un secret că Carmen de la Sălciua nu a fost sigură că termină liceul. Doar ca eu am visat atât de tare să ajung cântăreaţa încât nimeni nu îmi putea lua visul ăsta… nu aveam o bază, nu aveam posibilităţi, dar aveam visul şi Credinţa! Cu eforturi mari din partea mamei mele am urmat un Liceu de Muzica, cel din Alba Iulia, unde ma străduiam şi mă luptam să fiu printre cei mai buni.”, a mai spus cântăreaţa.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate