Petre Roman, decizie radicală la vârsta de 75 de ani! Ce se va întâmpla cu tatăl Oanei Roman: „Scapă de...”

Petre Roman a luat o decizie radicală la vârsta de 75 de ani. Fiica sa, Oana Roman, a făcut dezvăluiri despre planurile tatălui său.

Autor: Maria Georgiana

In articol:

Fostul politician, Petre Roman, a luat prin surprindere pe toată lumea. Oana Roman, fiica lui, a făcut o serie de declarații despre planurie tatălui său, povestind exact ce se ve întâmpla cu acesta în perioada imediat următoare.

De precizat este că, din planurile fostului premier fac parte și actuala lui soție, Silvia Chifiriuc, dar și fiul celor doi.

Oana Roman: „Mă bucur foarte tare pentru el”

Nu cu foarte mult timp în urmă, Oana Roman a povestit foarte puțin despre planurile tatăl lui ei, Petre Roman. Mai precis, la vârsta de 75 de ani, fostul politician a decis să plece peste hotare, alături de actuala lui soție și de fiul lor. Așadar, cei trei se vor muta în Elveția, acolo unde Petre Roman a fost numit Președintele Univerisității din Geneva, una dintre cele mai mari universități din Elveția.

Citeste si: Oana Roman, moment emoționant cu tatăl ei, în noaptea de Revelion! Gestul făcut de Petre Roman pentru fiica lui

De asemenea, Oana Roman a mai povestit că se bucură foarte tare pentru părintele ei, mai ales că acolo unde a primit o funcție destul de importantă, meritele îi vor fi recunoscute, dar va fi și apreciat pentru

cunoștințele sale și nu numai.

Citeste si: De ce s-au despărțit Cristina Belciu de Cristian Boureanu: „E ceva ce nicio femeie nu ar trebui să accepte”- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

„Ce credeți? Azi mă sună tata.

Printre altele, ca și cum mi-ar fi spus că s-a dus la colțul străzii să cumpere o pâine, mi-a spus că în luna decembrie a fost numit Președintele Universității din Geneva. Una dintre cele mai mari universități din Elveția. Mă bucur foarte tare pentru el că scapă de țara asta de doi bani și că oamenii din afară îi recunosc meritele'', a povestit Oana Roman.

Petre Roman, decizie radicală la 75 de ani

Petre Roman și Silvia Chifiriuc

Cu ce s-a ocupat Petre Roman în trecut

Publicul larg îl cunoaște pe Petre Roman pentru lucrurile pe care a încercat să le implementeze în politică, însă cariera sa este strâns legată și de multe alte chestiuni ce țin de partea științifică. Așadar, în lumea științifică, fostul premier este cunoscut pentru cercetările sale din domeniul fizica fluidelor, dar și a poluării mediului. 

Citeste si: Mama Oanei Roman, infectată cu COVID-19, în centrul în care este internată! Ce decizie a luat fiica ei, după ce a aflat: „A fost greu”

Totodată, Petre Roman a mai fost și asistent la Facultatea de Energetică de la Institutul Politehnic București, în anul 1968, iar în 1976 a primit titlul de șef de lucrări. De asemenea, în anul 1985 a fost pus la conducerea Catedrei de Hidraulică și Mașini Hidraulice de la Facultatea de Energetică. 

Bineînțeles, pe lângă aceste realizări, Petre Roman se mai mândrește și cu alte lucruri la CV, de exemplu, acesta a condus cercetări și a realizat o instalație pilot pentru transportul hidraulic al minereului și sterilului cu aplicații în industria minieră.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Dani Oțil, scos din minți de gestul făcut de Cuza, în direct: ”Vine unul mai tânăr și-ți ia locul”. Modul fabulos în care i-a răspuns artistul de la Noaptea Târziu

Nicole Cherry, în lacrimi la botezul fiicei sale. Gestul făcut de Andra Măruță de față cu toți invitații

Concurenți America Express 2022. Ce echipe participă în sezonul cinci la Asia Express 2022

Atenție! Ce se întâmplă cu zodiile de foc! Gemenii vor avea parte de schimbări la locul de muncă

ȘI-A DAT DEMISIA! Este cutremur total la Moscova. S-a anunțat chiar acum

Iulia Vântur a îmbrăcat rochia de mireasă: „O să vă ținem la curent”

Vestea cea mare pentru angajați! Transparență totală privind datele de muncă. Legea a fost promulgată azi

Doliu în fotbalul românesc! Fost câștigător al Cupei României! A evoluat în aceeași etapă pentru două echipe din Liga 1!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies