Petre Roman, întrebările lui Denise Rifai la care a evitat să răspundă! Au legătura cu fiicele lui și relațiilor lor amoroase VIDEO

Petre Roman are 74 de ani, două fiice mari din timpul mariajului cu Mioara Roman, și un băiețel de 11 ani cu Silvia Chifiriuc.

Autor: Catalina Lohan

In articol:

 

În timpul mariajului cu Mioara Roman, Petre Roman a crescut două fete: Catinca, fata soției sale, care-i poartă însă numele și Oana, fiica celor doi. În anii 2000, ambele fete ale lui Petre Roman, au intrat în atenția presei prin prisma relațiilor lor amoroase.

Ambele se iubeau cu doi dansatori celebri la acel moment.

Oana se iubea cu liderul trupei de striperi Flamingo Boys, Cornel Păsat, iar Catinca avea o relație cu dansatorul Bebe Dumitrescu, cu care are și un copil. S-a scris atunci chiar că Petre Roman a pierdut alegerile din cauza relațiilor ”nepotrivite” ale fetelor lui. În plus, Mioara Roman justifica alegerile fiicelor ei prin faptul că viața lor ”fusese un infern”, că fetele fuseseră excluse din cauza tatălui lor. ( Vezi si Cati copii are de fapt Petre Roman)

Oana Roman, Mioara Roman si Catinca Roman
Mioara Roman, alaturi de fiicele sale, Oana Roman si Catinca Roman

Citeste si: Petre Roman, dezvăluiri în premieră: ”Avem un nepoțel pe care nu l-am văzut niciodată”

Citeste si: Previziuni sumbre ale Babei Vanga. Ce se va întâmpla în curând- bzi.ro

Întrebat acum de Denise Rifai cum a privit ca tată relațiile sentimentale ale fiicelor sale și dacă-și reproșează ceva ca tată, Petre Roman a avut o replică neașteptată.

”Sincer, nu. Nu cred (n. red. că-și reproșează ceva ca tată). Dar, dincolo de acest sentiment pe care-l am, pe terenul ăsta nu mi-e ușor să avansez. Întrebarea asta legată de relațiilor lor sentimentale, nu e potrivită”, a spus Petre Roman, nevrând să comenteze pe marginea acestui subiect. (CITESTE si Ce declaratii a făcut Catinca Roman despre tatăl său)

Petre Roman e supărat pe declarațiile făcute despre el de Oana Roman?

Nu a fost singura întrebare la care Petre Roman a evitat răspunsul. A mai fost una legată tot de fiica sa, Oana Roman. După divorțul fostului premier de Mioara Roman, Oana a vorbit mult despre tatăl său, pe care l-a acuzat că și-a abandonat familia. Oana a spus că tatăl său a refuzat chiar să o sprijine financiar atunci când i-a cerut ajutorul.

În plus, lăsată singură, într-o casă în care plătea chirie la RA-APPS, Mioara Roman a suferit cumplit, a acumulat datorii, și până la urmă s-a văzut nevoită să părăsească locuința. Acum, la 81 de ani, grav bolnavă, Mioara Roman locuiește în casa fiicei sale, Oana Roman.

Citeste si: Datoria care i-a distrus sănătatea Mioarei Roman! Suma depășește orice imaginație! EXCLUSIV

Denise Rifai l-a întrebat pe Petre Roman ce a determinat ruptura dintre el și Oana Roman și dacă este supărat de declarațiile pe care aceasta le-a făcut de-a lungul timpului.

”Nu, dar trecem peste întrebare”, a răspuns scurt Petre Roman.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Petre Roman, implicat într-un scandal internațional. Fostul prim-ministru al României este acuzat că ar fi încercat să se infiltreze în ONU

Petre Roman soții. De câte ori a fost căsătorit fostul premier al României

Ce avere are Petre Roman. Fostul politician duce o viață fără griji

Antonia vinovată pentru lipsa de ascensiune a carierei lui Velea?

ȘOC TOTAL în România: Județul în care numărul cazurilor de COVID-19 a explodat în câteva zile

Ceaiul care poate declanșa cancer la colon. Mulți români continuă să-l bea fără să știe la ce se expun. Medicul Laura Ene avertizează

Exclusiv. Cine l-a înfundat pe Sică, fiul lui Ilie Dumitrescu. Riscă 12 ani de pușcărie

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies