Petre Roman soții. De câte ori a fost căsătorit fostul premier al României

Petre Roman soții. Cine sunt femeile care l-au cucerit pe fostul politician.

Autor: Elena Popescu

In articol:

Care au fost soțiile lui Petre Roman și de câte ori a fost căsătorit fostul premier al României veți afla din rândurile ce vor urma.

Fost prim-ministru al României a fost invitat al emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai” și a răspuns celor mai aprige întrebări.

Petre Roman soții- Mioara Roman

Petre Roman a fost căsătorit cu Mioara Roman din 1974 până în 2007. Din căsnicia celor doi a rezultat, Oana Roman, care acum are 44 de ani. Prima soție a lui Petre Roman avea deja o fiică, Catinca Roman, atunci când s-a căsătorit cu fostul premier. Astfel, Catinca Roman a devenit fiica vitregă a lui Petre Roman.

Citeste si: Câți copii are Petre Roman. Ce diferență de vârstă este Oana Roman și fratele său

Mioara si Petre Roman
Mioara si Petre Roman

Mioara și Petre Roman au fost căsătoriți 34 de ani. Fosta soție a lui Petre Roman a fost cea care l-a împins pe acesta către o carieră politică și l-a ajutat financiar. 

“Nu am mai vorbit de vreo șase ani. Eu am divorțat, el s-a însurat apoi. A cam rupt relația cu noi. Viața merge mai departe. Ceea ce simt pentru el este respect și apreciere, dar și prietenie.

Lumea nu prea știe, dar eu am depus divorțul”, a declarat Mioara Roman în urmă cu câțiva ani.

Citeste si: HOROSCOP pentru anul 2023. Pentru nativii unei zodii, anul 2023 ar putea începe cu cheltuieli!- kfetele.ro

Citeste si: Gest uriaș făcut de Flori, câștigătoarea Chefi la Cuțite, pentru sotia lui Nosfe. Nici nu se poate descrie în cuvinte durerea Mădălinei. O lume întreaga a lăcrimat când a văzut asta- bzi.ro

Oana Roman, furioasă pe autorități. Fiica lui Petre Roman nu a reușit să-și programeze mama pentru vaccinul anti-COVID: „Eu nu am pile”

Petre Roman soții- Silvia Chifiriuc

Petre Roman a divorțat în 2007 de Mioara Roman, iar doi ani mai târziu se căsătorește cu Silvia Chifiriuc. Cei doi formează un cuplu și în prezent. Artista și fostul premier au împreună un băiețel, Petrus, care a împlinit recent 11 ani.

Petre Roman si Silvia Chifiriuc
Petre Roman si Silvia Chifiriuc[Sursa foto: Instagram]

Între Petre Roman și actuala sa soție, Silvia Chifiriuc, este o diferență de 25 de ani. Fostul premier al României are 73 de ani, în timp ce soția sa are 48 de ani.

”Este o soție foarte devotată, foarte iubitoare, pe care eu am îndemnat-o tot timpul să-și vadă de cariera ei muzicală, profesională, pentru că eu cred că are o voce foarte fumoasă. Chiar și acum mi-aș dori ca această carieră muzicală a ei, pe care eu o prețuiesc foarte mult, să fie mult mai înfloritoare. Ca să avem un cuplu în care fiecare e mulțumit de el însuși”, a afirmat Petre Roman la ”40 de întrebări cu Denise Rifai.

Mioara si Petre Roman
Mioara si Petre Roman

Petre Roman, despre divorțul de Mioara Roman ”Am și eu dreptul să mă simt foarte bine cu aleasa inimii mele”

”Ați divorțat de Mioara Roman pentru Silvia Chifiriuc?”, l-a întrebat Denise Rifai pe Petre Roman. 

”Nu. Asta nu e adevărat, dar pot spune că într-un fel mi-am pierdut mințile! M-am îndrăgostit foarte puternic de Silvia, nu numai pentru că e o femeie foarte frumoasă, nu numai pentru că are o voce splendidă, ci pentru că este un om cu care am simțit că mi-e foarte bine. Am și eu dreptul să mă simt foarte bine cu aleasa inimii mele. Despre asta a fost vorba! În orice caz nu s-a pus problema să înlocuiesc pe cineva cu altcineva”, a afirmat Petre Roman în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai.

De ce a divorțat Petre Roman de prima soție

Mioara Roman a declarat că a divorțat de Petre Roman din cauza activității politice a soțului său. Fosta soție a lui Petre Roman a mai spus că acesta a vrut să se împace cu ea de mai multe ori, însă, Mioara Roman nu a dorit o reconciliere.

“Divorțul meu de Petre Roman e rezultatul activității politice, nu al diferitelor dudui cu care ar fi fost. În 34 de ani de căsătorie o fi fost prima sau ultima, duduia asta? Copilul nu a fost făcut pentru că și-a dorit Petre copii. A fost șantaj.

El a încercat să se împace cu mine de multe ori, dar nu am vrut eu. Nu cred că este fericit. Nu! Petre nu mă mai cauta. Silvia Chifiriuc nu-l lasă nici macăr să mă sune. Nici cu fetele noastre nu se află în relații apropiate”, a mărturisit Mioara Roman.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Câți copii are Petre Roman. Ce diferență de vârstă este între Oana Roman și fratele său

Oana Roman le răspunde celor care susțin că își modifică corpul în poze: ”Unii nu au capacitatea de a face diferența”

Oana Roman, furioasă pe autorități. Fiica lui Petre Roman nu a reușit să-și programeze mama pentru vaccinul anti-COVID: „Eu nu am pile”

Previziuni neașteptate pentru anul 2023. Zodiile câștigătoare ale anului ce vine

Doliu imens în televiziune! S-a prăbușit în timpul unui live

“Crucea este crăpată.” Ileana Ciuculete ar putea fi deshumată la 7 ani de la decesul ei. Motivul pentru care copiii ei vor acest lucru

Trucul pe care puțini îl cunosc. Gustul mâncărurilor se schimbă total

De ce l-a bătut Anamaria Prodan pe Dan Alexa: ”Ne-am certat!” Ce i-a spus antrenorul imediat după lovitura primită

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies