Philip Clements a murit în urmă cu câteva ore! Florin Marin, soțul mai tânăr cu 54 de ani, a făcut anunțul morții

Fostul preot Philip Clements, în vârstă de 81 de ani, a murit duminică noapte. Bărbatul ajunsese la spital sâmbătă și în ciuda eforturilor medicilor, s-a stins din viață aproape la miezul nopții.

Distribuie pe:

Autor: A.N.C

Philip Clements a murit în urmă cu câteva ore! Florin Marin a anuntat


In articol:

Moartea bărbatului a fost confirmată de Florin Marin, românul cu care Clements se căsătorise în urmă cu trei ani, potrivit Spynews.ro.

Florin Marin trece prin momente grele, după ce soțul lui, Philip Clements, a murit. Decesul a survenit aproape de miezul nopții, în urma unor probleme cardiace. Certificatul de deces al lui Philip urmează să fie eliberat marți, 2 iunie.

Citeste si: Autocar plin cu români, cuprins de flăcări pe autostradă! Accidentul s-a produs în Austria

Citeste si: Viorel și-a făcut bagajele și a plecat acasă. Vulpița a rămas singură

Citeste si: Încă patru decese provocate de coronavirus. Bilanţul a ajuns la 1.270

Potrivit declarațiilor lui Florin Marin, bărbatul va fi incinerat, așa cum și-a dorit, iar cenușa lui va fi aruncată în apă, în Herăstrău. Florin Marin are nevoie de suport și din acest motiv a apelat la Ambasadă.

Philip Clements a murit în urmă cu câteva ore! Florin Marin a anuntat

Florin Marin și Philip Clements s-au cunoscut în mediul online

Florin Marin și vicarul britanic Philip Clements s-au cunoscut pe internet și s-au căsătorit în aprilie 2017, după care s-au mutat în România. Relația lor controversată a ajuns să fie cunoscută în toată lumea.

Deranjat de viața de noapte a lui Florin, după doar câteva luni de căsnicie, fostul preot a decis să se mute din nou în Anglia.

Într-un final, vicarul l-a iertat pe Florin, iar la sfârșitul anului 2018 s-au împăcat. Ba mai mult decât atât, în urmă cu câteva luni, cuplul s-a mutat împreună în București, după un an de pauză.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate