„Plâng în hohote” Oana Roman a izbucnit în lacrimi după ce a văzut compunerea scrisă de Isa despre Mioara Roman. Ce a putut să spună micuța despre bunica sa

Oana Roman a izbucnit în lacrimi după ce a citit compunerea scrisă de fiica sa despre Mioara Roman. Vedeta a împărtășit totul cu admiratorii săi de pe Instagram.

Autor: Simona Costache

In articol:

Oana Roman este tare mândră de fiica sa și, în ciuda vârstei fragede pe care o are, micuța Isa este un copil foarte inteligent, care își uimește mama de fiecare dată. Recent, micuța a emoționat-o până la lacrimi pe mama sa. După ce a venit de la școală, Isa i-a arătat Oanei Roman că a avut sarcina de a crea o compunere despre bunica sa, Mioara Roman.

Cuvintele micuței nu au lăsat-o deloc indiferentă pe vedetă, mărturisindu-le admiratorilor ei că fiica sa a făcut-o să plângă în hohote.

Așa cum chiar ea a menționat zilele trecute, Oana Roman trece printr-o perioadă plină de schimbări deloc prietenoase și de situații care, uneori, o copleșesc, motiv pentru care poate avea un grad ridicat de sensibilitate, mai ales când vine vorba despre familia ei. După o zi în care a ținut permanent legătura cu fanii ei din mediul online, spre seară a venit momentul să le arate ceva ce nu au ocazia să vadă în fiecare zi, o compunere foarte emoționantă  pe care Isa a scris-o pentru bunica ei.

Citește și: Oana Roman, prima reacție după ce s-a aflat că nu a fost invitată la botezul fiului lui Pepe: „Eu nu am răspuns...” Care este motivul real

Oana Roman, emoționată până la lacrimi

Oana Roman a postat în mediul online o imagine cu creația fiicei sale, moment în care a recunoscut că a sensibilizat-o foarte mult cuvintele micuței.

Vedeta are o relația foarte specială cu cea care i-a dat viață și cu fiica ei, motiv pentru care orice subiect are legătură cu cele două nu poate decât să o facă să lăcrimeze de emoție.

Citeste si: „Mă bârfești și mă vorbești.” Ce mesaj a transmis Marius Elisei pe rețelele de socializare- kfetele.ro

Cu această ocazie, Oana Roman a avut cum poate înțelege un copil lucrurile prin ochii lui, dar mai ales cum își exprimă iubirea față de bunica sa, cea

care o iubește necondiționat.

Citește și: Oana Roman, criză de nervi în trafic. Vedeta a povestit totul în mediul online: „M-am săturat”

„Pe bunica mea o cheamă Mioara, dar noi toți o alintăm Mia. Mie mi se pare cea mai frumoasă bunică. Ea are părul castaniu închis și ochii căprui ca ciocolata. Este o bunică bună, calmă și iubitoare. Când eram mai mică îi plăcea să mă răsfețe. O iubesc mult și nu mi-aș dori să fie altfel decât este. Când zâmbește ea, se luminează casa”, a fost compunerea pe care Isa a scris-o pentru bunica sa.

„Plâng în hohote” Oana Roman a izbucnit în lacrimi după ce a văzut compunerea scrisă de Isa despre Mioara Roman. Ce a putut să spună micuța despre bunica sa

Copleșită de emoție, Oana Roman a scris și un scurt mesaj pe Instagram în care și-a explicat sentimentele pe care le-a simțit în momentul în care a citit compunerea scrisă de fiica sa.

„Isa a făcut această compunere despre mama și eu plâng în hohote și nu mă pot opri de atâta emoție”, a scris Oana Roman pe Instagram.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Oana Roman își mută mama la un alt azil, de urgență! Motivul pentru care a luat această decizie: „O să facem mutarea cât de curând”

Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș, o nouă vacanță într-o locație exotică! Ce destinație au ales cei doi: „Din nou drumuri lungi”

Oana Roman, prima reacție după ce s-a aflat că nu a fost invitată la botezul fiului lui Pepe: „Eu nu am răspuns...” Care este motivul real

Dragoș Dolănescu nu a avut mereu o viață lipsită de griji. Fiul regretatului artist a fost nevoit să muncească în timpul facultății: „Mergeam să lucrez în construcții. Am spălat...

Cutremur total în Ungaria! Lovitură cumplită pentru unguri. Este informația momentului în Europa

Șerban Huidu, momente de sinceritate. Mesajul pe care i l-a transmis lui Găinușă, după ce relația lor s-a răcit

NATO avertizează că în Ucraina de va dezlănțui IADUL! Decizia luată de la Kremlin

Oana Roman, prima reacție după ce s-a aflat că nu a fost invitată la botezul fiului lui Pepe: „Eu nu am răspuns...” Care este motivul real

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies