Plecare bombă de la Puterea dragostei: „Când am zis că plec, nu am glumit”

Unul dintre cei mai cunoscuți concurenți de la Puterea dragostei a plecat acasă.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

Andreea Mantea a anunțat în această seară cine pleacă acasă. După ce a anunțat că Andreeaa Pirui este concurenta care pleacă acasă cu 1500 de euro, prezentatoarea emisiunii a anunțat că regulile s-au schimbat și că va plec acasă concurentul care a primit cele mai puține voturi.

Astfel, Bogdan, concurentul cel nou, este cel eliminat, iar Paula, care spera să iasă în această ediție, continuă concursul.

„Îmi pare rău că plec”, a anunțat Bogdan.

Însă Bogdan nu este singurul care pleacă. Așa cum a anunțat de câteva zile, Jador vrea să plece acasă pentru a-și rezolva unele probleme de sănătate și a ținut să le transmită un mesaj colegilor săi.

Ce l-a anunțat Andreea Mantea pe Jador

Când am zis că plec, nu am glumit. Sănătatea mea e primordială. Aș vrea să spun câteva cuvinte. Perioada nu va fi una scurtă, va fi una lungă. Există posibilitatea ca să nu mai vin. Încep prima dată cu toți. O să le zic tuturor. Vreau să vă zic că mulțumesc că m-ați acceptat cu bune și cu rele, că eu sunt mai negru. Vreau să îmi iau rămas-bun”, a anunțat Jador, iar Andreea Mantea a intervenit imediat.

Poți merge liniștit să îți rezolvi problema de sănătate”, l-a anunțat Andreea Mantea, care îl așteaptă să se întoarcă în casa dragostei.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate