Plușica a spus tot adevărul despre boala ei rușinoasă! Ce se întâmplă în aceste momente cu ea după tratamentul administrat de medici

După două săptămâni de la ieșirea din casă, Plușica și-a tratat afecțiunea de care suferea la Puterea Dragostei

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriere


In articol:

După ce a plecat de la Puterea Dragostei, Raluca Marina, cunoscută publicului larg drept ”Plușica”,  a hotărât să vorbească deschis despre problemele de sănătate pe care ea și o altă concurentă din casă le avea.

”Avem o boală eu și Raluca. De când s-a mutat Bianca cu noi în cameră (n.r. Marina, Raluca și Bianca au stat în aceeași cameră de hotel), noi două am făcut ceva, nu știu exact ce. Raluca s-a gândit că dacă noi am făcut această boală imediat după mutarea Biancăi, posibil ea să fie cauza. Eu nu vreau să dau vina pe nimeni. Pentru că e posibil ca și eu și Raluca să fi luat boala din altă parte, de la o altă toaletă, apoi să fi dus boala la hotel. Restul fetelor nu au nimic! Bianca susține că nu are nicio boală. Eu cred că așa e, că nu ești nebun să nu te tratezi. Nu vreau să dau vina pe cineva. Am avut imunitatea mai scăzută, mă tratez, și îmi trece”, a mărturisit Marina Plușica într-un live.

Citeste si: Adrian de la "Puterea Dragostei" a plâns în hohote: "Nu mănânc pentru că sufăr"! A mărturisit totul

Citeste si: Nuntă în showbiz! Fotomodelul s-a logodit cu unul dintre cei mai mari fotbaliști din istorie! Ea are 22 de ani, el 57

Citeste si: Rona Hartner a presimțit că se va îmbolnăvi? „De șase luni de zile ştiam că voi scrie un status pe Facebook în care voi scrie: Am cancer”

fara descriere

Plușica de la Puterea Dragostei s-a vindecat! ”Specialiștii mi-au dat un tratament  corespunzător”

Acum, la două sptămâni de la întoarcea în țară, tânăra, în vârstă de 20 de ani, a ținut să spună, în premieră pentru reporterii WOWbiz.ro, cum se simte! Plușica s-a vindecat! ”Am fost la medic și mi-am făcut analize amănunțite. După rezultate, specialiștii mi-au dat un tratament  corespunzător, care a făcut minuni! M-am făcut bine, nu mai am nimic. Sunt chiar fericită”, a spus Raluca Marina.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate