Plușica l-a uitat pe Culiță Sterp! Imagini incredibile cu fosta concurentă de la Puterea dragostei în brațele altui bărbat

Plușica l-a uitat pe Culiță Sterp! Fosta concurentă de la Puterea dragostei s-a afișat alături de noul iubit

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

Plușica l-a uitat pe Culiță Sterp!
Plușica l-a uitat pe Culiță Sterp!


In articol:

Plușica l-a uitat pe Culiță Sterp! În urmă cu un an, era mare dragoste între Plușica și Culiță Sterp! După terminarea primului sezon de la Puterea dragostei, la unul dintre celebrele chefuri date de familia Sterp la Hațeg, blondina s-a îndrăgostit de fratele lui Iancu și s-a aventurat și într-o relație cu el. Vorbim de o aventurare, în condițiile în care era arhicunoscut faptul că artistul avea lipici la femei și, după divorțul de Carmen de la Sălciua, le schimba ca pe șosete pe reprezentantele sexului frumos cu care se afișa.

Citeste si: Carmen de la Sălciua rupe tăcerea după ce Culiță Sterp a anunțat că are o nouă iubită: „Nu pot să accept sub nicio formă”

Citeste si: Plușica de la Puterea dragostei l-a înlocuit pe Culiță Sterp cu un fost concurent de la Puterea dragostei

Citeste si: Domnia Antihristului a început, spune profeția care a prevăzut avioanele și submarinele - evz.ro

Citeste si: Bill Gates a anunţat data când se va termina pandemia de COVID-19. “Oamenii ar trebui să înțeleagă…” - bzi.ro

Citeste si: Plușica, înapoi la Puterea Dragostei! Raluca Marina: ”Mi-a plăcut...” EXCLUSIV

Plușica l-a uitat pe Culiță Sterp!
Plușica l-a uitat pe Culiță Sterp!

Plușica l-a uitat pe Culiță Sterp! După ce a locuit cu el, are acum alt bărbat lângă ea

Legătura cu Plușica avea să fie însă una mai serioasă pentru Culiță. Drept dovadă și faptul că, în ciuda discreției, s-a aflat că ei au locuit împreună și s-au înțeles foarte bine. Între Culiță Sterp și Plușica de la ”Puterea Dragostei” a fost întotdeauna... ceva. Se plăceau enorm, este adevărat, și au devenit foarte apropiați, până când Culiță s-a împăcat cu Carmen de la Sălciua, cei doi se vedeau regulat și se întâlneau în secret. Plușica voia să își asume relația, ținea foarte mult la Culiță Sterp, dar el n u a acceptat să se afișeze, oficial, cu ea. Motivul nu la-u spus niciodată răspicat, dar cel mai probabil Culiță Sterp nu voia să se afișeze cu Plușica pentru că știa că e mai rentabil pentru el, ca și cântăreț, să pară burlac, succesul lui fiind unul în care conta această idee. Totuși, se mutaseră împreună. Ea îl iubea la nebunie. Însă, el nu este bărbatul unei singure femei, așa că, încet, încet, a ales să mai meargă și prin alte părți...apoi, s-a întors la Carmen și era iubire mare. A suferit mult Plușica atunci...dar asta a fost situația”, au povestit amicii tinerei.

Plușica, în mari tandrețuri cu iubitul
Plușica, în mari tandrețuri cu iubitul

Plușica a stat în brațele iubitului ei și s-a sărutat cu el

Plușica l-a uitat pe Culiță Sterp! Acum însă, Plușica pare să lase în urmă trecutul și iubește din nou! Mai mult, nici nu se mai ascunde ca în trecut: Un exemplu în acest sens este și faptul că, în urmă cu câteva zile, ea s-a dus la magazinul creatoarei de modă Sonia Trifan, pentru o ședință foto, alături de partenerul ei de viață și, în pauzele de filmări, s-au giugiulit tot timpul, ca doi îndrăgostiți sadea.

Plușica l-a uitat pe Culiță Sterp!
Plușica l-a uitat pe Culiță Sterp!

Plușica l-a uitat pe Culiță Sterp! Blonda a și slăbit, și arată fabulos

Plușica l-a uitat pe Culiță Sterp! Mai mult decât atât, Plușica, pe numele ei real Raluca Marina, s-a transformat total. Despărțirea de Culiță avea să o determine pe frumoasa blondină să își schimbe viața, atitudine și în special...look-ul! Toată lumea știe că,  pe atunci, și mai ales în casa Puterea dragostei, ea era destul de pufoasă, chiar grăsuță. Un lucru,care, probabil, în timp, avea să o macine, mai ales coroborat și cu eșecurile sentimentale. Din acest motiv, ea a preferat să iasă din lumina reflectoarelor și să devină altă persoană, cu stil, personalitate și...trup de zeiță!

 

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Iată cine este bărbatul care a intrat la închisoare din cauza Andreei Esca!

Nu mai dați copiilor aceste medicamente! Un medic celebru din România avertizează. Fac mai mult rău

Surpriza anului! Cine este noul iubit al Mihaelei Rădulescu? Ce s-a întâmplat cu relația ei cu celebrul Felix Baumgartner

Plușica de la Puterea Dragostei, pe site-urile pentru adulți! Fosta concurentă apare făcând videochat! ”Sunt singură acolo, nu mă atinge altcineva”

Plușica, show total pe manele! Fosta concurentă de la Puterea Dragostei s-a urcat pe mese și i-a încins bine pe băieții din comuna Bărăganul

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies