Poliţia a sosit acasă la Florin Pastramă! Ce s-a întâmplat cu foarte puțin timp înainte de nunta cu Brigitte

Poliția a sosit acasă la Florin Pastramă cu foarte puțin timp înainte ca nunta acestuia cu Brigitte să aibă loc.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere


In articol:

Cel mai probabil oamenii legii au primit o sesizare din partea vecinilor lui Pastramă din pricina muzicii care se auzea tare.

De vorbă cu oamenii legii au stat fratele lui Florin Pastramă, vărulşi mama lui, informează Spynews. Se pare că totul s-a încheiat cu bine, iar aceştia nu au scăpat decât cu un avertisment.

Brigitte şi Florin Pastramă, scandal monstru înainte de nuntă!

"Brigitte şi Florin sunt pătimaşi, vulcanici şi, din păcate, găsesc foarte rar un numitor comun în discuţii. Niciunul nu lasă de la el, iar când se contrazic, e mai bine să stai departe de ei, că ies scântei. Iar în ultima perioadă, de când au început intens pregătirile pentru nuntă au zbierat încontinuu unul la celălalt. Se ameninţă cu despărţirea pornind de la o conversaţie despre o farfurie sau un aranjament floral. Noroc că s-a ocupat Oana Roman de eveniment, că altfel nu ştiu ce ar fi făcut. Se iubesc mult, asta e clar, dar dacă nu îşi impun nişte limite, visul frumos se va transforma în coşmar", a spus o sursă din anturajul soţilor Pastramă.

"Este foarte acidă, depinde cum doarme. Dacă a dormit bine seara, se trezește dimineața foarte zâmbăreață. Dacă dacă este obosită, e jale", a declarat Florin Pastramă la o emisiune tv, în urmă cu ceva timp.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate