Politicianul, Chico Rodrigues este suspectat de deturnarea fondurilor pentru COVID-19: "Echipa de poliție deține un videoclip cu percheziția”

Senatorul brazilian a fost suspendat din senat timp de 90 de zile de către judecătorul de la Curtea Supremă.

Distribuie pe:

Autor: Adriana Mihaela

Senatorul Chico Rodrigues
Senatorul Chico Rodrigues[Sursa foto: Facebook]

În urma unui raid al poliției,  Chico Rodrigues a fost prins cu bani în lenjeria intimă, a relatat presa braziliană citând surse sub acoperirea anonimatului. Ba mai mult, el este suspectat că ar fi deturnat bani dintr-un fond special destinat combaterii pandemiei de coronavirus.


In articol:

De asemenea, potrivit autorităților braziliene, poliția federală a descins la casa senatorului, ca parte a unei anchete asupra presupusei deturnări de aproape 3 milioane de euro.

În plus, în urma percheziției, bărbatul a fost suspendat din senat timp de 90 de zile de către judecătorul de la Curtea Supremă, Luis Roberto Barroso. Barroso a declarat că senatul trebuie să stabilească dacă suspendarea este permanentă. 

Citește și: Un candidat la Primăria Capitalei se îmbogățește cu 4.000 lei pe zi! WOWbiz.ro vă arată câți bani au făcut în ultimul an cei care vor să conducă Bucureștiul

Citeste si: Rafaela de la „Puterea Dragostei”, bătută de fostul iubit! Ce decizie a luat fosta concurentă? - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

106640203-1653313271490085-8407369628762117805-n.gif

Oamenii legii au demarat o percheziție la casa senatorului

Poliția a demarat o percheziție la casa senatorului, ca parte a unei investigații privind deturnarea fondurilor publice pentru combaterea coronavirusului. "Echipa de poliție deține un videoclip cu percheziția corporală. Cu toate acestea, în acest caz, având în vedere modul în care banii au fost ascunși de senatorul Chico Rodrigues - destul de adânc în lenjeria sa intimă - nu voi reproduce aceste imagini în acest raport pentru a nu provoca o jenă mai mare", a scris Barroso 

Ba mai mult, portalul de internet brazilian a prezentat chiar și raportul poliției, în care sunt prezentate toate dovezile și modul în care senatorul a fost prins cu bani în lenjeria intimă, din cauza unui "volum mare, dreptunghiular, în spatele halatului său"

De precizat este că, Chico Rodrigues a spus într-un comunicat că au avut loc percheziții la el acasă, miercuri, dar nu a dat mai multe detalii în legătură cu acest subiect. Senatorul neagă orice acuzații de corupție.

 

Sursa: Observator

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Secretarul general adjunct al Guvernului are COVID-19

Mihai Mitoșeru s-a afișat cu fosta soție: „Am venit să ne treacă emoțiile”

Superalimentul care luptă cu celulele canceroase și cu bolile de inimă. Este mai bun decat orice supliment alimentar

Alexandru Rafila: ”În realitate în România se îmbolnăvesc 40.000 de persoane pe zi”

Ștefania a ajuns la capătul puterilor! Fosta concurentă de la Puterea dragostei, bătută de fostul iubit, face o mărturisire tulburătoare: „Nu mai rezist, simt cum mă scurg...”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies