Polițist bătut în misiune. IPJ Gorj nu a făcut public cazul!

Un agent de poliție din Gorj a fost agresat în timp ce se afla în misiune.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

politist batut in gorj

S-a întâmplat în comuna Turcinești, acolo unde omul legii a încercat să aplaneze un conflict în familie. Numai că s-a trezit îmbrâncit, pus la podea și strâns de gât. Deși nu era singur, polițistul a scăpat cu greu din mâinile agresorului. Poliția din Gorj nu a vorbit despre acest caz de ultraj. A prezentat doar situația unui bărbat evacuat din locuință și pe numele căruia a fost deschis un dosar penal pentru violență în familie. Nici pomeneală despre agresiune, deși agentul de poliție a obținut un certificat medico-legal care atestă că a suferit leziuni traumatice care au necesitat pentru vindecare 3-4 zile de îngrijiri medicale.

S-a aflat despre această situație după ce un bărbat de 41 de ani din comuna gorjeană Turcinești a fost condamnat, zilele trecute, la 10 luni de închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj în variantă agravată.

Judecătoria Târgu Jiu a dispus suspendarea sub supraveghere a executării pedepsei pe un termen de supraveghere de 2 ani. În acest timp, inculpatul trebuie să respecte mai multe măsuri de supraveghere și să presteze o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 60 de zile în cadrul Primăriei Turcinești sau a Școlii Gimnaziale „Grigore Geamănu” Turcinești.

Instanța a constatat că inculpatul a fost reţinut în cauză pentru o perioadă de 24 de ore şi arestat preventiv, de la data de 10.10.2019 la data de 03.11.2019 inclusiv. În plus, judecătorii l-au obligat să plătească părţii civile daune morale. Sentința nu este definitivă.

Filmul ultrajului

Incidentul a avut loc în seara zilei de 9 octombrie 2019. În jurul orei 20:00, lucrătorii de poliție B.G. și L.B.L. au fost direcționați de către ofițerul de serviciu de la Poliția Orașului Bumbești-Jiu către comuna Turcinești, unde era reclamat un conflict în familie.

Citește mai mult pe Pandurul 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate