Poliţiştii anunţă dispariţia altor două adolescente, din judeţele Botoşani şi Tulcea

Poliţiştii anunţă dispariţia altor două adolescente, una de 14 ani, care a plecat în 23 iulie de acasă, din judeţul Botoşani, şi nu a revenit. Cealaltă adolescentă are 16 şi este din Tulcea, plecând de acasă tot în 23 iulie, fără a se mai întoarce.

Distribuie pe:

Autor: R.B.

Frideric Claudia.

Potrivit Poliţiei Române, Ionela-Gina Străchinariu, în vârstă de 14 ani, din municipiul Dorohoi, judeţul Botoşani, a plecat de acasă, din comuna Pomârla, în 23 iulie, iar de atunci nu a mai revenit şi nici nu a luat legătura cu familia sau cu alţi cunoscuţi.

Citeste si:

Citeste si: Mama Luizei Melencu vrea să vorbească cu Gheorghe Dincă

Tatăl copilei a sesizat dispariţia fetei duminică.

Adolescenta are înălţimea 1,50 metri, 50 de kilograme, păr şaten, ochi negri şi era îmbrăcată cu o bluză de trening, blue-jeans şi încălţăminte tip tenis de culoare albă.

Citeste si:

Citeste si: Atitudinea halucinantă a polițistului care a vorbit cu Alexandra: „Nu mai ține linia ocupată”

De asemenea, Poliţia Judeţeană Tulcea anunţă că, luni, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Tulcea au fost sesizaţi despre dispariţia unei fete, Claudia Frederic, de 16 de ani, din Tulcea. Ea ar fi plecat, în 23 iulie, de acasă, din Tulcea, şi nu s-a mai întors până în prezent.

Fata are 1,76 metri înălţime, ten deschis, păr şaten, lung până la umeri, ochi albaştri. La momentul dispariţiei, aceasta purta un tricou alb, pantaloni colanţi negri, sandale albe.

Citeste si:

Citeste si: Prietena din copilărie a Alexandrei, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua dispariției: „Mi-era frică”

În prezent, poliţiştii desfăşoară activităţi pentru găsirea acesteia.

Persoane care le-au văzut pe adolescente sau au date despre ele sunt rugate să anunţe de urgenţă cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la 112.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate