Polițiștii din Craiova ”au spart” o petrecere de rromi iar capul familiei a scos cuțitul: ”Vă iau beregata la toți”! VIDEO

Scene incredibile au avut loc la Craiova, în urmă cu câteva zile.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

O familie de rromi din Craiova susține că a fost atacată cu gaze lacrimogene de polițiștii chemați pentru a pune capăt unei petreceri zgomotoase care avea loc în curte. Pentru că rromii au refuzat să deschidă poarta, polițiștii au chemat întăriri și au încercat să-l convingă pe capul familiei să iasă din curte.

Citeste si: Bărbatul venit de la Milano, în fața căruia au stat drepți cinci poliști, a luat foc când a văzut filmarea cu agentul care îl lovește în stradă pe un delicvent: “Dacă era copilul vostru? Să îl bată un dobitoc ca ăsta?”

Citeste si: Motivul halucinant pentru care doi soți din Aiud au fost amendați cu declarația în mână

Citeste si: Gest șocant al unui britanic. A tușit și scuipat un polițist, iar ce a urmat întrece orice imaginație. VIDEO

Citeste si: Gest șocant al unui britanic. A tușit și scuipat un polițist, iar ce a urmat întrece orice imaginație. VIDEO

fara descriere

Acesta a luat un cuțit și i-a amenințat pe polițiști că ”le ia beregata”, insistând să afle care este motivul pentru care poliția a venit la el acasă. ”Eram cu copiii și nepoții, e ziua soției, nu făceam gălăgie. Am dat 45 miloane pe ziua soției. Aveam muzica în casă. Cine a făcut reclamație, pe cine am deranjat?”, i-a întrebat bărbatul în timp ce flutura cuțitul și continua să-i amenințe pe oamenii legii.

fara descriere

Interesant este că din filmare rezultă că nici polițiștii nu erau foarte siguri ce lege încălcase bărbatul, ei asistând neputincioși la întreaga scenă de dincolo de gard, fără să argumenteze motivul ”vizitei lor” și spunându-i doar bărbatului să nu mai înjure.

fara descriere

Momentul halucinant s-a petrecut în plină pandemie de coronoavirus. Polițiștii veniți la intervenție purtau măști chirurgicale, în vreme ce bărbatul care i-a amenințat pe polițiști cu cuțitul era la bustul gol. Bărbatul a recalmat faptul că polițiștii au dat cu spray lacrimogen, însă acest moment nu apare pe filmare.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate