Polițistul cu care a vorbit Alexandra era singur pe tură de 24 de ore: "Timpul nu îmi permitea să fac mai mult"

Polițistul care a vorbit cu Alexandra la telefon i-ar fi putut salva viața dacă nu ar fi fost singur pe tură timp de 24 de ore.

Distribuie pe:

fara descriere

Vasilică Viorel Florescu, polițistul care a vorbit cu Alexandra Măceșanu, în momentul în care fata a sunat la 112, mai avea alte trei apeluri în așteptare. Într-un interviu a izbucnit în lacrimi și a spus că regretă că nu a putut să facă mai mult pentru a o salva pe Alexandra. Pe de altă parte, el acuză și problemele care țin de lipsa operatorilor din cadrul poliției.

„Dacă timpul îmi permitea, cu siguranță făceam mai mult, daca timpul imi permitea faceam mai mult. Dar când timpul nu-mi permite, n-am cum să las celălalt apelant, nu-mi permite timpul, asta e. La un singur lucrator nu pot, trebuie 3 lucratori acolo. Daca, Doamne ferește, se întâmplă ceva în țara asta o catastrofă și sună telefoanele ce poate face? Eu vă zic că nu e bine. Asta e părerea mea!”, a declarat polițistul.

Ministrul interimar de interne, Mihai Fifor, susține afirmația polițistului din Caracal și aprobă faptul că există probleme de logistică. Mai mult decât atât, ministrul îi ia apărarea polițistului pentru atitudinea din timpul apelului.

fara descriere

„La Caracal a fost o problemă de logistică. Era un singur operator, ceea ce este o problemă. Operatorul mai avea alte trei apeluri în așteptare, dintre care unul era cu violență domestică, dar violență domestică unde existau indicii că se putea petrece o crimă. Probabil de aceea ați văzut atitudinea operatorului 112, a stat de vorbă în maniera pe care am văzut-o”, a precizat Mihai Fifor, conform Digi 24. 

Citeste si: Femeia din Sibiu care și-a fiert copilul în cazanul cu sodă caustică este din nou fericită! Și-a refăcut viața și aplecat din țară

Citeste si: Cocuța, în Juriul competiției “Îmi place dansul”, din toamnă, la Kanal D!

Citeste si: Gigi Becali, aroganță de zile mari! Și-a mai cumpărat un bolid de lux! Suma e exorbitantă

Polițistul a fost judecat pentru tonul pe care l-a avut în timpul convorbirii cu Alexandra. Întrebat dacă a pus la îndoială vorbele fetei, bărbatul a declarat că regretă starea avută în momentul apelului.

„Cum să nu spună adevărul fata asta, dată situaţia? Îmi dau seama, sunt de 25 de ani în poliţie, ştiu ce înseamnă lucrul ăsta. Îmi pare rău că am avut starea asta!”, a mai spus polițistul.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate