Porumbeii tratați la timp cu antibiotice și suplimente se refac spectaculos după concursuri

Autor: Clara Ionescu

Animalele de companie ne pot bucura în timpul lor cu afecțiunea și devotamentul lor nemărginit. Câinii, pisicile, porcușorii de Guineea au nevoi diferite, dar iubiți și îngrijiți așa cum trebuie vor rămâne mai mult timp pe lângă noi, bucurându-ne cu prezența lor.

Dintr-o categorie aparte fac parte și porumbeii, în special cei voiajori sau de curse. Porumbeii albi, de exemplu sunt folosiți în cadrul ceremoniilor de nuntă, pentru a meni o viață frumoasă proaspeților căsătoriți.

Porumbeii destinați concursurilor au nevoie de o pregătire și îngrijire specială, pentru a face față cu succes provocărilor.

Vom detalia în cele ce urmează ce tratamente este bine să urmeze pentru refacerea porumbeilor în caz de boală sau diverse alte vulnerabilități.

Cum se îngrijesc corect porumbeii în timpul sezonului, dar și în afara lui

Fie că vorbim aici de suplimente sau antibiotice, sub formă lichidă sau solidă, toți porumbeii au nevoie de îngrijire permanentă, pentru a crește și a se dezvolta optim. Dacă este nevoie de antibiotice porumbei trebuie să știți că acestea se găsesc doar pe site-urile specializate în comercializarea produselor columbofile. Așadar nu faceți greșeala de a le achiziționa din altă parte, va fi doar risipă de bani și niciun câștig real de pe urma unor produse contrafăcute.

Citeste si: Armin Nicoară a tras o sperietură de mama focului. Ce i s-a întâmplat artistului chiar în fața casei sale: „A început să-mi spună tot ce fac eu în casă”- kanald.ro

Citeste si: Femeia care și-a părăsit soţul pentru fiul vitreg, pe care l-a crescut de la 7 ani, a născut și cel de-al doilea copil- stirileprotv.ro

În timpul sezonului de concursuri, dar și în afara lui nevoile de proteine ale porumbeilor sunt crescute așa că un produs pe bază de aminoacizi, electroliți și vitamina B este binevenit. Acest produs numit Tollyamin ajută foarte mult la o creștere sănătoasă a puilor.

Produsul este indicat atât în timpul sezonului, cât și în afara lui, îndeosebi în perioada marii năpârliri. Se administrează simplu, respectând dozajul în apa de băut, acest lucru nu dăunează ulterior creșterii penajului sau strălucirii acestuia.

Porumbeii tratați cu Tollyamin îți recuperează masa musculară și greutatea mult mai repede.

Produse columbofile din grupa vitaminelor, special create pentru porumbei

O categorie de produse speciale destinate creșterii sănătoase, dar și îngrijirii pe termen lung a porumbeilor sunt vitaminele din gama Paloma porumbei. Acestea vin de obicei ambalate într-o cantitate de mare, de exemplu 10 kilograme și sunt suficiente pentru a acoperi nevoile de vitamine și minerale pe tot parcursul anului.

Produsul conține vitamine esențiale cum ar vitamina A, D3, B, E și PP în doze bine optimizate. Se amestecă în hrana porumbeilor sau poate fi pus alături, într-un vas mic separat. Asigură o digestie optimă și este un supliment alimentar de neînlocuit atât în perioada concursurilor, cât și în perioada de reproducere.

Citeste si: ”Ea a murit cu oful lui. Probabil că fiul Zinei se aștepta să moștenească niște sume mari de bani.” Ce dezvăluiri dureroase a făcut patronul azilului în care Zina Dumitrescu a locuit- kfetele.ro

Citeste si: Calendar ortodox 1 aprilie 2023. Ce sărbătoare este sâmbătă?- stirilekanald.ro

Citeste si: Din ce face bani acum fosta soție a lui Dinu Maxer? Determinată din fire, artista nu a profesat niciodată în domeniul studiat și s-a reprofilat- radioimpuls.ro

Ce produse ajută la refacerea după concursuri

Este un lucru bine știut că în timpul concursurilor se pierde o cantitate mare de energie, iar porumbeii își epuizează rapid resursele acumulate. Pentru a ajuta cât mai eficient la refacerea lor se utilizează un produs special realizat în colaborare cu crescătorii de renume și testat minuțios în laborator. Acesta ajută la creșterea formei maxime, metabolismului și stimulează funcția hepatică.

Este indicat atât în ziua concursului, cât și după concurs. Fiind în formă lichidă se dozează în apa de băut a porumbeilor.

Toate aceste produse se găsesc pe site-urile de specialitate.

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Cum tratezi cele mai comune afecțiuni ale pielii: acneea, eczema, rozaceea

Un membru al familiei a decedat și cauți un loc de veci? 

Întrebare: ce este veselă, colorată și mereu primitoare? Răspuns: mobila de living!

În această seară, de la ora 20:00, în serialul Prețul fericirii, război deschis între Sahika și Ender!

Calendar ortodox 1 aprilie 2023. Ce sărbătoare este sâmbătă?

“Dacă ar fi adevărat, pe mine personal m-ar întrista.” Ce a discutat Mara Bănică cu Deea Maxer la telefon, după ce s-a zvonit că și-a părăsit familia pentru un medic estetician

„Sper din tot sufletul să conștientizeze că are nevoie de ajutor”. Maurice Munteanu a reacționat după ce Ana Morodan a fost reținută de poliție, fiind prinsă sub influența...

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies