Povestea cutremurătoare a jurnalistei care a murit cu laptopul în braţe, la fel ca Cristina Ţopescu! Diana Sorescu avea doar 26 de ani!

Jurnalista care a murit cu laptopul în braţe se numea Diana Sorescu.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

Jurnalista care a murit cu laptopul în braţe s-a stins pe 6 noiembrie 2013. “Diana Sorescu, redactor-şef adjunct la revista „Unica“, a murit după ce a fost diagnosticată cu edem pulmonar. Tânăra ziaristă avea doar 26 de ani şi suferea de mai mulţi ani de tuse cronică. De data aceasta, a făcut o pneumonie atipică. Ghinionul tinerei jurnaliste a fost că nu a consultat medicul, pentru că nu se simţea foarte rău”, a dezvăluit Adevărul. (vezi ce s-a întâmplat cu bunurile Cristinei Ţopescu)

Citeste si: De ce Cristina Topescu nu a fost sunata de mama ei de Anul Nou? S-a aflat totul

Citeste si: Ce a făcut fratele Cristinei Ţopescu la tribunal, după ce şi-a incinerat sora! Cristi a dat-o în judecată pe soţia care l-a acuzat că s-a culcat cu alte femei!

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Citeste si: Cristina Țopescu, blestemată de o persoană apropiată: „Să moară cu câinii ei”

“Tânăra, redactor-şef adjunct al revistei „Unica“, a murit cu laptopul în braţe, după şapte ani de presă, din care ultimii trei la „Unica“, la scurt timp după ce a scris o ultimă postare pe Facebook despre relansarea blogului ei: Diana cu Vanilie”, a mai relatat ziarul. Tragica moarte a Dianei Soresccu seamănă cu cea a Cristinei Ţopescu, pentru că lângă cadavrul Cristinei s-a găsit un laptop, după cum a mărturisit buna sa prietenă, Andreea Berecleanu.

Jurnalista care a murit cu laptopul în braţe. Şi Cristina Ţopescu lucra tot timpul

Orice făcea din punct de vedere profesional era incredibil. Simțea însă mereu nevoia să se verifice cu oamenii în care avea încredere. Asta era o deprindere pe care o moștenise de la tatăl său. Inclusiv cu el se verifica foarte mult. Domnul Topescu era  ferm și nu o menaja deloc profesional, spunându-i exact ce gândește. Când a murit, laptopul a fost găsit lângă ea. Lucra tot timpul. Ea nu se plictisea, se documenta pentru emisiuni, era într-o forfotă continuă”, a declarat Berecleanu pentru revista Elle.

Cristina Țopescu (59 de ani) a fost găsită fără suflare, duminică seară, pe 12 ianuarie, în casa sa din Otopeni. O vecină a sunat la poliție pentru că nu o mai văzuse de trei săptămâni. Informația a fost confirmată de poliție și de către șeful Ambulanței din București.  Potrivit Poliției, în cursul serii de duminică, 12 ianuarie, în jurul orelor 22:00, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni. În urma sesizări, polițiștii orașului Otopeni au intrat în imobilul respectiv unde au găsit o persoană decedată care nu prezintă urme vizibile de violență. Trupul Cristinei a fost incinerat joi, 16 ianuarie, la crematoriul Vitan-Bârzeşti, cenuşa fiind depusă într-o urnă la Cimitirul Bellu.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Dezvăluire cutremurătoare făcută de un prieten apropiat! Cristina Ţopescu a murit vegheată de o căţeluşă împuşcată pe care ea o salvase! „Șiba și-a dat ultima suflare lângă...

Cine o ajuta cu bani pe Cristina Țopescu? ”Era bolnavă de cancer, dar i-a dat banii de tratament” Dezvăluiri impresionante ale prietenei fostei jurnaliste

Cea mai bună tartă cu mere din lume. Se prepară destul de simplu. Andreea Esca a dezvăluit rețeta sa preferată: e franțuzeacă, dar se folosesc mereu românești

Strămoşii Cristinei Ţopescu au construit două palate la Veneţia! Cum arată castele din secolul 16 şi blazonul familiei de nobili  din care se trăgea Cristina!

Soţia lui Bodo le spune celor singuri ce să facă să nu ajungă în situaţia Cristinei Ţopescu: „Odată cu tragedia Cristinei Ţopescu au venit peste unii oameni gânduri de...

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies