Ce s-a întâmplat cu bunurile regretatei Cristina Țopescu? Ce hotărâre neașteptată a luat mama jurnalistei

Moartea tragică a jurnalistei Cristina Țopescu este și acum pusă sub semnul întrebării, mai multe ipoteze fiind luate în considerare de anchetatori.

Ce s-a întâmplat cu bunurile regretatei Cristina Țopescu? Ce hotărâre neașteptată a luat mama jurnalistei

In articol:

Ce s-a întâmplat cu bunurile regretatei Cristina Țopescu? Ce hotărâre neașteptată a luat mama jurnalistei
Moartea tragică a jurnalistei Cristina Țopescu este și acum pusă sub semnul întrebării, mai multe ipoteze fiind evocate de anchetatori.

Într-un final, s-a stabilit că fiica regretatului comentator sportiv Cristian Țopescu, Cristina Țopescu, a murit în urma unui atac de cord.

Ultima ei dorință a fost ca trupul ei să fie incinerat, familia respectându-i acest lucru.

Mama Cristinei Țopescu a fost cea care s-a ocupat de tot, relația din timpul veții a celor doua fiind una foarte specială, chiar dacă nu vorbeau foarte des.

Mama jurnalistei a luat hotărârea de a se ocupa și de bunurile rămase ale fiicei ei.

Lucrurile Cristinei Țopescu, donate persoanelor cu posibilități materiale reduse

Rodica Țopescu, mama îndrăgitei jurnaliste, a surprins pe toată lumea cu decizia de a dona lucrurile personale ale Cristinei.

Ea a hotărât ca hainele și bijuteriile Cristinei Țopescu să fie împărțite atât prietenilor, cât și persoanelor cu posibilități financiare reduse.

Citeste si: Incendiar! Acuzații extrem de grave la adresa europarlamentarului Dragoș Benea!- bzi.ro

Citeste si: VIDEO| Tânără bătută de șoferul unei companii de ridesharing: „Vreau ca nimeni să nu mai treacă prin ce am trecut eu!”

Citeste si: Românii se întorc din China, îngroziți de coronavirus: „Nu aveam voie să ieșim din cămin decât pentru a ne face provizii” Imagini emoționante de pe aeroportul din Otopeni

Citeste si: Sophie obținuse slujba visurilor ei, dar șansa i-a fost spulberată. A fost ucisă cu brutalitate de un bărbat obsedat de ea

Ce a primit prietena bună a Cristinei, Andreea Berecleanu

Una dintre cele mai apropiate prietene a fostei prezentatoare tv a primit bijuteria preferată a Cristinei. Nefiind vorba despre o bijuterie valoaroasă, ci mai mult despre una cu valoare sentimentală, Andreea Berecleanu a primit cu mult drag acest obiect, atât de important pentru regretata ei prietenă.

Restul bunurilor au ajuns la apropiați și la persoanele mai puțin avute.

Cristina Țopescu și Andreea Berecleanu, prietenie de 20 de ani

Prezentatoarea de știri, Andreea Berecleanu, a mărturisit că a împărtășit o frumoasă prietenie cu Cristina Țopescu. Deși diferența de vârstă dintre ele era de 15 ani, acest lucru nu le-a împiedicat să se apropie și să rămână prietene pentru 20 de ani.

Mai mult, știrista a mai adăugat că Cristina Țopescu avea planuri mari pe care dorea să le realizeze. Se gândea serios să deschidă o gradiniță, însă din păcate nu a mai apucat. Andreea Berecleanu are numai cuvinte de laudă la adresa Cristinei Țopescu, și spune despre jurnalistă că era modestă și sensibilă.

„Este foarte important ca oamenii să ştie că era un om de o discreţie fantastică, de un bun simţ copleşitor, modest, dar în acelaşi timp extrem de complex. Un om cu care nu te plictiseai, sensibil, cu o latură de copil, dar în acelaşi timp puternic şi independent. Era un amestec de hipersensibilitate, forţă, spirit justiţiar şi compasiune pentru fiinţele neajutorate. Indiferent că erau animale, copii sau bătrâni“, a declarat Berecleanu pentru elle.ro.

Ce s-a întâmplat cu bunurile regretatei Cristina Țopescu? Ce hotărâre neașteptată a luat mama jurnalistei
Moartea tragică a jurnalistei Cristina Țopescu este și acum pusă sub semnul întrebării, mai multe ipoteze fiind evocate de anchetatori.

Ce s-a întâmplat cu cenușa omului de televiziune

Andreea Berecleanu a marturisit ce isi dorea Cristina Topescu sa se intample cu cenusa ei.

„Nu voia să ajungă în pământ. Voia să se risipească de acolo de unde a venit, din univers. Mi-a și spus unde își dorește să împrăștii cenușa: în mare și într-un loc unde să fie cai”, a mai adăugat prezentatoarea TV, potrivit sursei menționate.

Lumină s-a făcut și legat de locul în care se afla în momentul de față cenușa Cristinei Țopescu.

Andreea a dezvăluit faptul că o parte din cenușă a rămas la mama ei, Rodica Țopescu, iar o altă parte a fost depusă la cavoul familiei, aflat în cimitirul Bellu.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cântărețul Tavi Clonda a ajuns pe mâna medicilor. Ce a pățit soțul Gabrielei Cristea

Un șofer de camion de 69 de ani, acuzat că a violat cel puțin 11 femei, a mărturisit că este și criminal în serie

Ce tatuaj are Gheorghe Dincă în zona intimă și ce semnificație are! Abia acum s-a aflat

Horoscop Zilnic Duminică 16 Mai 2021: Astăzi puteți simți o dorință puternică de a începe un nou proiect sau o nouă colaborare

Denise Rifai face ravagii. Unde sunt banii din conturile lui Nicolae Ceaușescu? Se va afla totul

SCANDAL MONSTRU! Final de drum pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Ce s-a întâmplat este complet neașteptat

Cine o urmărește pe Bianca Drăgușanu. Prietenii blondei spun că vedeta nu mai iese în oraș

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies