Povestea de dragoste a lui Mario Fresh, noul concurent de la Exatlon! De cât timp se iubeşte cântăreţul cu fiica Andreei Esca si ce a făcut cu ea înainte de competiţie

Mario Fresh are o relaţie de mai bine de doi ani cu Alexia Eram

Autor: C.I.

Mario Fresh este noul concurent de la Exatlon! Tânărul cântăreţ, care face senzaţie pe youtube cu piesa ”Iartă-mă”, cu peste şapte milioane de vizualizări, va fi în tabăra ”Faimoşilor” în cel de al treilea sezon!

În viaţa privată, Mario Fresh o iubeşte pe fiica Andreei Esca. În ciuda faptului că au doar 19 ani, Alexia şi Mario au planuri cât se poate de serioase în cuplu, ba chiar de mai multe ori, au vorbit public despre căsătorie şi copii.

(incredibil, Esca a postat o imagine cu fata ei dezbrăcată!)

”Ne-am cunoscut la lansarea piesei „Ziua mea”, eram într-un club din Bucureşti, era pe zi, eu eram acolo cu familia şi a venit şi ea. Antonia mi-a făcut cunoştinţă cu Alexia. Am făcut faza aia tipică, îmi dai şi mie numărul tău să vorbim? Şi uite aşa a început un lucru frumos între noi”, a dezvăluit Mario, băiatul ”adoptiv” al lui Alex Velea în media!

Mario Fresh o iubeşte de doi ani şi jumătate pe fiica Andreei Esca! Cei doi vor să se căsătorească!

Mario Fresh o iubeşte de doi ani şi jumătate pe fiica Andreei Esca şi intenţionează să rămână împreună cu ea mulţi alţii de acum înainte, în ciuda distanţei care îi separă. Alexia studiază de câteva luni la Londra, şi ţin legătură pe internet, la telefon sau, din când în când, artistul mai face câte o ”escapadă” în Anglia! Mai mult, acum, de Sărbători, tânăra a venit în România să petreacă alături de prietenul ei, mai ales că nu îl va mai vedea o bună perioadă de timp! ”Alexia a făcut tot posibilul să

fie în ţară, în aceste zile, pentru a fi cu Mario înainte de Exatlon!”, au povestit apropiaţii.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies