Povestea fabulosului Rolls Royce roşu cu care Ion Ţiriac a plimbat-o pe Simona Halep de la aeroport! Miliardarul a reparat special limuzina pentru acest eveniment! FOTO

Fanii trebuie să ştie povestea fabulosului Rolls Royce roşu al lui Ion Ţiriac.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

Nu mai e un secret povestea fabulosului Rolls Royce roşu. Simona Halep a revenit în ţară luni. după finala de la Wimbledon, câştigată sâmbătă în faţa Serenei Williams. Ea a coborât din avion alături de Ion Ţiriac şi, după ce a trecut de la Salonul prezidenţial de la Otopeni, a plecat de la aeroport într-o limuzină roşie care îi aparţine miliardarului, după cum se poate vedea din fotografiile realizate de Gazeta sporturilor.

Citeste si: Dezvăluiri uluitoare despre părinții Simonei Halep. Cine spune ca mama ei era o ”persoană rece”! A povestit abia acum

Citeste si: Surpriză totală! Câți români au murit în pandemie față de 2019 - evz.ro

Citeste si: Prima reacție a Simonei Halep, după ce a învins-o pe Serena Williams

Citeste si: Simona Halep a câștigat 2.500 euro pe minut la Wimbledon! Românca joacă azi finala cu Serena Williams!

Povestea fabulosului Rolls Royce roşu. Phantom VII face parte dintr-o colecţie de lux

Este vorba despre un Rolls Royce Phantom VII, care face parte din colecția completă a modelelor de lux Rolls Royce Phantom. Sunt opt serii produse din 1925 până în prezent: șapte pot fi admirate la „Țiriac Collection” în Otopeni, a opta, apărută în 2017, urmează să fie cumpărată în curând de fostul tenismen. (vezi ce impozit plăteşte Simona Halep pentru premiul câştigat la Wimbledon)

Povestea fabulosului Rolls Royce roşu. Mașina din „Colecția Tiriac” a fost în revizie tehnică 

Aceasta este povestea fabulosului Rolls Royce roşu. Acum puţin timp, mașina roșie din „Colecția Tiriac” era în revizie tehnică. După succesul Simonei la Wimbledon, miliardarul a dat comandă ca maşina să fie reparată de urgenţă, pentru a-i asigura Simonei o defilare spectaculoasă prin Bucureşti. Phantom VII, care costă aproximativ 300.000 de euro, este primul realizat după ce BMW a achiziționat dreptul de a utiliza numele și sigla Rolls-Royce, în 1998. Din 2003, a fost singurul model produs de Rolls Royce până în 2009, la lansarea lui „Ghost”. Phantom VII a revigorat brandul Rolls Royce ca producător de mașini de lux.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate