Simona Halep îi plăteşte un impozit uriaş Reginei Angliei! Vezi câţi bani i se vor reţine Simonei din premiul de 2,35 milioane de lire sterline de la Wimbledon!

E clar că Simona Halep îi plăteşte un impozit uriaş Reginei Angliei.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Nu mai e un secret că Simona Halep îi plăteşte un impozit uriaş Reginei Angliei. “Her Majesty's Revenue and Customs (HMRC), Fiscul Marii Britanii, îi va reține Simonei Halep nu cu mult mai puțin de jumătate din premiul financiar care i se cuvine după ce a intrat în istorie ca prima româncă ce își adjudecă titlul de campioană la Wimbledon. Ca jucătoare străină în cadrul unei competiții sportive desfășurate pe teritoriul Regatului Unit, Simona datorează, potrivit legislației fiscale britanice, același impozit pe venit precum rezidenții. Fiscul Britanic are o divizie specializată care se ocupă de taxarea veniturilor obținute în insulă de artiștii și sportivii străini - Foreign Entertainers Unit (FEU). Anul acesta, premiul cuvenit câștigătoarei competiției feminine din cadrul turneului de tenis de la Wimbledon este de 2,35 milioane lire sterline, în creștere cu peste 4% față de 2018, când a fost de 2,25 milioane lire sterline”, a relatat profit.ro. (vezi cum arată vila Simonei Halep)

Citeste si: „Sunt Simona Halep și Radu împreună?” Ce le-au spus cei doi prietenilor

Citeste si: Prima reacție a Simonei Halep, după ce a învins-o pe Serena Williams

Citeste si: Cele mai compromițătoare dezvăluiri despre Meghan și Harry. Cuplul e revoltat - evz.ro

Citeste si: Simona Halep a câștigat 2.500 euro pe minut la Wimbledon! Românca joacă azi finala cu Serena Williams!

Simona Halep îi plăteşte un impozit uriaş Reginei Angliei. I se va reţine 44,36% din sumă

„În baza sistemului progresiv de impozitare a veniturilor aplicat de Marea Britanie, primele 37.500 lire sterline din cadrul unui câștig impozabil se taxează cu o cotă de 20%, ceea ce înseamnă o reținere de 7.500 lire sterline. Pentru partea cifrată între 37.501 și 150.000 lire sterline, rata de impozitare se dublează la 40%, adăugând astfel o reținere fiscală de 45.000 lire sterline. Tot ceea ce este peste 150.000 lire sterline se impozitează cu cota maximă, de 45%. Astfel, pentru diferența dintre 150.000 și 2,35 milioane lire sterline, Simonei Halep i se va reține de către Fisc suma de 990.000 lire sterline  Recapitulare: 7.500 +45.000+990.000 = impozit datorat de 1.042.500 lire sterline. Astfel, câștigul Simonei de la Wimbledon va fi taxat de Fiscul UK cu o rată efectivă de 44,36%. Halep își va putea deduce din baza de impunere unele cheltuieli legate direct de participarea la turneul de la Wimbledon, cum ar fi transportul, cazarea sau masa, ceea ce ar mai reduce din suma datorată Fiscului.”, a mai scris profit.ro.

fara descriere

Citeşte CONTINUAREA pe stirilekanald.ro

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate