Povestea părinților care vânează pedofili în Marea Britanie! Ei sunt spaima prădătorilor sexuali, pe care îi expun online

În timp ce pedofilii din Europa își fac de cap în România, britanicii luptă împotriva acestui ”flagel” în stradă, înarmați cu camere video și veste anti-glonț.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Noi avem ambulanța neagră, ei au ”Dark Justice” (Justiția întunecată) și ”The Hunted One” (Vânatul). Două organizații înființate în urmcă cu câțiva ani de cetățeni pentru a-i demasca pe pedofili.

Citeste si: Incredibil, criminalul olandez a fost internat ani de zile la psihiatrie! Ce avea să se întâmple însă cu el după ce a plecat din spital!

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Citeste si: Johannes Visscher, demonul care mima că e om normal! Ce spun psihologii despre criminalul olandez: „Trăia într-un camuflaj perfect”

Citeste si: Gheorghe Piperea crede că pedofilul olandez nu s-a sinucis: “Dacă nu a fost “sinucis” şi dacă există iad, sper să i se ofere găzduire stabilă acolo”

”The Hunted One” a reprezentat un adevărat fenomen în Anglia și despre această organizație s-au scris zeci de articole și s-au făcut documentare.”Noi suntem ”The Hunted One”, te vom găsi și te vom expune”, era motto-ul organizației secrete. Format din părinți, membrii grupării ”vânau” prădători sexuali în mediul online, îi filmau și făceau publice imaginile. Ei intrau în legătură cu aceștia după ce își creau conturi false și intrau în discuții cu pedofilii, cărora le dădeau întâlnire. Imaginile cu pedofilii ajungeau apoi pe Internet iar informațiile erau trimise poliției. În jur de 45 de bărbați au fost demascați de către membrii organizației până la începutul anului 2008, când ”The Hunted One” a încetat oficial să existe.

Citește continuarea pe stirilekanald.ro!

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Tulburător! Imaginea din poarta casei unde locuia fetița ucisa din Dâmbovița i-a făcut pe toți să plângă! Vecinii sunt șocați și cu lacrimi în ochi! FOTOGRAFII EXCLUSIVE

Fostul director medical al Spitalului Obregia a vorbit despre olandezul care s-a sinucis! ”Apărea ca o persoană care a fost internată cu tulburări psihice”

Filmul răpirii Mihaelei, fetița de 11 ani din Dâmbovița! Cum a acționat ucigașul olandez

El este criminalul Mihaelei! Bărbatul ar fi părăsit deja țara

Bilanț Covid-19, 22 septembrie! 45 de persoane au murit în ultimele 24 de ore

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies