Povestea șocantă de viață a Larisei. Violată de tată, măritată cu forța de mamă și traficată de propriul soț: „Eu din cap până-n picioare sunt o traumă în totalitate”

Larisa Butnariu este o tânără în vârstă de 24 de ani care a fost traficată încă de când era copil. Povestea de viață a tinerei pare desprinsă dintr-un film de groază.

Distribuie pe:

Autor: Loredana Dobre

Povestea Larisei, traficată de propriul soț
Larisa Butnariu, victimă a rețelelor de trafic de persoane


In articol:

Larisa e o victimă a rețelelor de trafic de persoane, care, în prezent, a găsit puterea să lupte ca alte fete ca ea să nu treacă prin același calvar. Ea a avut curajul să-și spună povestea pentru a atrage un semnal de alarmă și a duce în atenția publicului o problemă gravă pe care autoritățile, de multe ori, aleg să o ignore.

Ea a scris un mesaj cutremurător pe Facebook în care își arată indignarea față justiția din România. Este vorba despre dosarul pe rol în care sunt prinse toate fărădelegile la care a fost supusă.

„Primesc pe 21 mai 2020 înştiințare de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi să mă prezint în termen de 14 până la 30 de zile, exclusiv în zilele de marți între 8:30 şi 14, să ridic actele procesului cu răpitorii…Ştiți? Ăia de în 2018 au reuşit să îmi distrugă viața, să mă taie, să mă împuşte în cap, să mă supradozeze cu diverse…Dimineață mă trezesc, mă învârt prin casă, fac diverse treburi prin casă, fac mâncare, mănânc, îmi beau cafeaua, în fine…

Totul normal…Îl sun pe Adi, îi zic că plec, vorbesc cu el, ajung la destinație la 11 şi 16 minute, cu mult înainte de „închiderea” anunțată pe înştiințare…Domnul Didi de la poartă îmi explică politicos că programul s-a schimbat din cauze de COVID şi că să vin marțea viitoare ca să-mi ridic actele…Deja vedeam negru în fața ochilor ştiind că există riscul să dau nas în nas cu cei care m-au adus în punctul ăsta şi îl întreb pe domnul cine răspunde dacă eu pățesc ceva pe drum spre casă…Îmi zice că înțelege, îi pare rău, dar asta este…Ok…Îi mulțumesc, îi urez o zi frumoasă, mă întorc, scot telefonul, caut numărul pe Google, dau de el, îmi spune un robot că „numărul este indisponibil”…

Citeste si: Imagini greu de privit! Un copil de 14 ani, scuipat și bătut cu bestialitate de o fată și alți doi băieți minori. Agresorii s-au lăudat pe internet: „Nu au ce să ne facă” VIDEO

Citeste si: O mamă locuia cu copila ei de 14 ani și un bărbat de 50 de ani, cu care cea mică avea o relație! Cea care i-a dat viață încuraja relația, pentru că primea cadouri

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Citeste si: Raed Arafat, tranșant cu elevii care nu respectă regulile: „Nu vrei să porți mască, ieși din clasă”

Mă uit din nou pe înştiințare şi sun pe numărul de sus din stânga încercând să vorbesc cu doamna centralistă să mă îndrume spre un mod de a lua legătura cu un superior…Mi se spune sec că „persoanele fizice nu au acces la superiori”, mi se spune „la revedere” sec şi mi se închide telefonul…Dau să plec… În fața mea se înfățişează mândri răpitorul, iubita lui, cea care filma atunci scena în care iubitul ei urina pe mine şi încă doi indivizi solizi…Am simțit că-mi pică cerul cu tot cu Galaxie în cap. Am rupt-o la fugă cu o senzație de vomă continuă şi cu o durere de cap de la mască şi de la faptul că mā sufocam…

 Acum sunt acasă, sunt bine, dar rămâne întrebarea: Cine răspundea dacă îmi luam iar „omor” de la ei şi treceam iar prin sechestrare, viol, umilință? Cine răspundea dacă ăla sau oricare dintre ei îmi dădeau două bucăți în gură şi cădeam cu capul de asfalt şi rămâneam acolo „țeapănă”? Sau mai rău, dacă leşinam şi dădeam cu capul de acelaşi astfalt şi rămâneam acolo? Ştia cineva de ce am murit? Ziceau că de la mască şi eventual COVID…Cum se poate să emiți o înştiințare şi inculpatului pentru aceeaşi zi sau în acelaşi inteval de zile negândindu-te că pot da nas în nas şi situația poate degenera şi victima o poate încasa iar şi iar? Domnule Vela, domnule Predoiu, domnule Orban, se poate vă rog să nu mai puneți victimele în pericol? Voi conduceți această țară, nu eu! Voi sunteți responsabili pentru fiecare român, ştiți, nu? Vă rog ajutați-ne pe noi victimele să nu mai ajungem în astfel de situații! Mulțumim!”, este mesajul scris pe rețeaua de socializare de Larisa.

„Eu din cap până-n picioare sunt o traumă în totalitate”

Larisa a avut o intervenție telefonică în direct la Digi24, unde a povestit cele mai grele momente din viața sa. Ea a vorbit despre copilăria ei, cum a fost abuzată de tată și obligată să se mărite la 17 ani de mamă. Larisa a mărturisit că soțul ei i-a furat copilul și a vândut-o traficanților.

Eu am fost adoptată la 3 ani din Suceava într-o familie de bani gata, aș putea spune. Am avut o copilărie fericită până când tata a fost arestat. În momentul în care a ieșit tata, au început abuzurile de natură sexuală”, a povestit Larisa Butnariu.

„Ziua trebuia să mă culc cu tata...”

„Ziua trebuia să mă culc cu tata, să îi fac bani lui X, iar noaptea trebuia să mă culc cu X, eventual să mai fac niște bani. Am rămas însărcinată. Mama a făcut cerere în instanță să mă mărit”, a povestit Larisa Butnariu. Avea doar 17 ani și, spune ea, s-a căsătorit împotriva voinței cu cel care o obliga să se prostitueze.

Traficată de propriul soț

Soțul urma să plece cu copilul și să o vândă mai departe, unui alt traficant, după spusele Larisei. „Fusesem vândută unei a cincea din cele șapte rețele din total, unei a cincea, care are zonele de acțiune pe Italia și pe Spania”, și-a continuat ea istorisirea.

Așa a ajuns să fie vândută în Italia. A fost ținută închisă într-o cameră în care aveau acces doar clienții. A reușit să fugă și din bordel, iar cu banii adunați din bacșiș și-a cumpărat un bilet pentru a se întoarce în țară.

Acum, Larisa lucrează într-un supermarket, luptă împotriva traficului de persoane și se implică în campanii pentru oamenii străzii. „Eu din cap până-n picioare sunt o traumă în totalitate”, se definește simplu Larisa. 

 

 

 

 

Urmatorul articol
Citește și:

Caz șocant în Cluj! Copilă de 14 ani vândută de mamă unui bărbat de 50 în schimbul unui apartament! Femeia a locuit în casă cu omul care îi abuza fiica

Româncă traficată în Italia, salvată de o organizație non-profit: a fost vândută de 3 ori!

Încă un român dispărut în Italia! Bebi Purice, în vârstă de 49 de ani, este căutat fără încetarede mai bine de 5 luni

Raed Arafat, tranșant cu elevii care nu respectă regulile: „Nu vrei să porți mască, ieși din clasă”

Drama neștiută a luptătoarei de UFC! Paige VanZant a trecut prin momente cumplite la vârsta de 14 ani: "Am vrut să mă sinucid"

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies