Povestea tabloului pictat de Anna Lesko în vila lui Irinel Columbeanu, care a ars din temelii! Care e legătura dintre pictură și prima sa piesă "Ard în flăcări"?

Irinel Columbeanu a scris în cartea sa despre legătura dintre tabloul pictat de Anna Lesko și piesa ei de debut, "Ard în flăcări".

Autor: Andrada Bratovianu

In articol:

Irinel Columbeanu a lansat recent, prima carte, numită "Ipocrația", ce face parte dintr-o trilogie despre viața profesională și cea personală. În paginile dedicate poveștii de iubire cu Anna Lesko, aflăm cum i-a venit ideea omului de afaceri de a expune în salonul vilei sale o frescă realizată chiar de iubita sa.

Mai mult, cunoscutul om de afaceri prezintă și legătura dintre pictură și piesa de debut în muzică a Annei Lesko. 

Dezvăluiri din cartea lui Irinel Columbeanu

Irinel Columbeanu a dorit să își pună amprenta asupra locuinței sale și a apelat la Sabin Bălașa, respectatul și renumitul pictor, care îi era, de altfel, prieten foarte bun, pentru a aduce o pată de unicitate asupra decorului.

"Simțea că, în ceea ce privește decorarea casei, lipsea ceva măreț și deosebit, așa că apelă la un prieten, Sabin, artist renumit, pe care-l cunoștea de mai mult timp, și la care mai apelase pe vremea când locuia în strada Grigore Mora, pentru niște portete de familie. Sabin era un om deosebit, aproape fără vârstă, și cu o puternică personalitate, iar între exista un anume gen inefabil de comunicare, pe toate planurile.

Ei se înțelegeau încontinuu, reciproc și nu numai din priviri."

Citeste si: “Am fost foarte afectată.” Catinca Roman, prima reacție după ce sora ei, Oana, a dezvăluit că nu vrea să-și viziteze mama- kfetele.ro

Citeste si: Cine sunt femeile care i-au fost alaturi lui Irinel Columbeanu la lansarea primei cărți din trilogia "Istoriile unui vehement"! Despre cine a scris și ce secrete a dezvăluit?

În acea perioadă, Irinel Columbeanu trăia o frumoasă poveste de dragoste cu Anna Lesko, care, până să se lanseze pe piața muzicală, avea o mare pasiune pentru pictură. În carte, el povestește că i-a venit ideea de a-i oferi artistei un perete din salonul vilei, unde să-și expună pictura. 

"Mi se pare o idee foarte nimerită, maestre. Dar eu mai am încă una, în completare. După cum puteți constata, tot livingul ăsta mare mai este și un al treilea perete, încă și mai mic decât al doilea, dar destul de măricel și el. Cred că și acesta ar putea duce o frescă, cea de-a treia. Ce-ar fi, dacă vi se pare că Ana are talent și credeți că ar fi în stare să învețe de la dumneavoastră cum se poate executa o frescă, să încercați să îi dați cu această ocazie și ei, printre picături, această posibilitate?"

Care este legătura dintre tabloul pictat și piesa de debut a Annei Lesko

Câțiva ani mai târziu, Anna Lesko s-a lansat în industria muzicală românească. Însă puțini știu povestea din spatele debutului său ca artist. Irinel Columbeanu dezvăluie, în cartea sa, detaliile despre momentul în care Anna a făcut trecerea de la pictoriță, la profesia de cântăreață.

"În fresca Anei figurau chiar trei fete, unduindu-se printre coloane și deasupra unei table ca de șah. Aparent, căci lui, unul, de la-nceput i se păru că în acea frescă, autoarea, de fapt, se reprezentase chiar pe ea însăși, de trei ori. exact peste 20 de ani de când fu gata fresca ei, urma să ardă-n flăcări, dar asta n-avea cum să o știe nimeni la acea vreme, deși, peste doi ani, cântecul ei de debut în nou intervenita ei carieră artistică de cântăreață, avea să se intituleze "Ard în flăcări"."

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Nicoleta Luciu îl dă în judecată pe Nuțu Cămătaru, după acuzațiile de infidelitate: „Nu neagă că este adevărat, nici nu recunoaște”

EXCLUSIV! Georgiana Lobonț explică ce s-a întâmplat de fapt între ea și Armin Nicoară după filmări: "E vorba de copiii mei și m-am supărat foarte tare"

Anamaria Prodan, surpriză emoționantă de ziua ei de naștere! Vedeta a impresionat pe toată lumea cu dorința pe care și-a pus-o: „La anul să fim împreună”

Cum arată copiii Adrianei Bahmuțeanu în prezent. Maximus și Eduard se pregătesc să plece la școală în străinătate

DOLIU NAȚIONAL: A murit una dintre marile legende ale lumii! MILIOANE DE ROMÂNI au auzit de el

„Când îmi dădea o palmă, vedeam stele verzi și îmi țiuia timpanul.” Oana Roman, despre întâmplările chinuitoare din copilărie

Putin, la mâna lui Zelenski. Ucraina îl va strânge cu ușa

Anamaria Prodan, surpriză emoționantă de ziua ei de naștere! Vedeta a impresionat pe toată lumea cu dorința pe care și-a pus-o: „La anul să fim împreună”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies