Povestea tristă a unei femei care doarme în gara din Constanța! Are o fiică adoptivă, dar a rămas pe drumuri și a nimănui. Cutremurător

Povestea tristă a unei femei care a ajuns să doarmă în gara din Constanța a ajuns virală pe Facebook.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Femeia are 65 de ani și a rămas singură pe lume după ce fiica ei, plecată în Spania, nu mai vrea să audă de ea.

Povestea Valeriei Luca a devenit cunoscută în urma unei postări de pe Facebook. Femeia de 65 de ani nu are unde sta, așa că se refugiază în gara din Constanța și-și spune povestea oricui vrea să o asculte.

 

Femeia din Constanța a ajuns să doarmă în gară

 

"Pe această bătrânică o cheamă Luca Valeria are 65 de ani și am întâlnit-o în gara din Constanța, am stat de vorbă cu ea mai bine de o oră și mi-a povestit toată viața ei . Are o fată de 35 de ani plecata în Spania de 3 ani.

Citeste si: A murit Emma Neagu, gimnasta - minune cu proteză! Avea numai 15 ani

Citeste si: Horoscop zilnic : Horoscopul zilei pentru VINERI 12 APRILIE 2019. Criza sau nu?

Citeste si: Scandal între Alexandru și Adrian la Puterea Dragostei! "A sărit la el / I-ai dat somn"

Mi-a spus "-Am adoptat-o de când avea 9 luni, dar pe ea nu o mai interesează de mine..." Stă prin gară, ajunsă a nimănui, ziua mi-a spus că iese afară și sta la soare se mai plimba prin parcuri dar când se lasă seara vine în gara.. nu are pe nimeni, nu are unde să se ducă... Trăiește de pe o zi pe alta. Înainte să îmi iau "la revederea" de la ea i-am lăsat niște bănuți și cu ochii în lacrimi mi-a mulțumit ! Rog din suflet persoanele care au o inimă mare, să treacă să îi lase ceva de îmbrăcat, încălțat și niște mâncare, sau un loc în care să stea", este postarea virală de pe Facebook.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate