Andy de la „Puterea dragostei” s-a dat de gol: „Nu prea dorm noaptea, am fost la...”

Andy de la „Puterea dragostei” s-a dat de gol astăzi. Ce face concurentul atunci când iese din concurs.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere


In articol:

Andy și Roxana de la „Puterea dragostei” continuă războiul. Cei doi foști iubiți din Casa dragostei nu se pot suporta unul pe celălalt, iar astăzi și-au aruncat niște cuvinte extrem de dure.

Concurentul care a reintrat zilele trecute în competiție este convins că va rămâne în concurs, iar ceilalți colegi îi sunt alături. Acesta știe cine îi este alături, dar și cine nu îl mai vrea în Casa Dragostei.

Citeste si: Tensiuni între foștii iubiți Roxana și Andy la Puterea Dragostei: "Schimbați imaginea că mi-e greață"

Citeste si: Decizie în cazul copiilor Adrianei Bahmuțeanu și ai lui Silviu Prigoană: „De astăzi, copiii stau LEGAL la mine”

Citeste si: Bercea Mondial, prima super-petrecere de după eliberarea din închisoare! A cântat Florin Salam, iar interlopul a făcut din nou dansul său celebru! Imagini fabuloase

Citeste si: Valentina Pelinel e mai bogată cu un milion de dolari! Vezi cum a dat soţia lui Cristi Borcea lovitura în America! FOTO

Andy s-a dat de gol astăzi și a dezvăluit ce face noaptea, atunci când crede că nimeni nu îl vede. Spre deosebire de alți colegi, acesta alege să facă un lucru neașteptat.

Ce face Andy în afara concursului

Oricum rămân, cu toate strategiile, cu toate strategiile. Eu îmi las amprenta. Mă vezi pe mine? Că am față de supărat? Păi cine e împotriva mea aici? Adrian nu știu sigur, dar Roxana da. Oricum, nu mă interesează. Eu nu prea dorm noaptea, am fost la alergat pe Bosfor. Bravo, fetele mele. Trebuie să vă dau câte un pupic. Schimbați imaginea, că mi-e greață. Mă trageți de aplecat apoi”, a dezvăluit Andy, după ce a văzut imaginea cu Roxana.

„Vezi cum vorbești. Crezi că mie îmi place să stau lângă tine?”, i-a răspuns și Roxana.

Eu nu am ieșit cum au ieșit ceilalți. Am intrat pentru că am sunat, pentru că am fost rugat”, a mai dezvăluit Andy în emisiune.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate