Poza incredibilă cu Carmen de la Sălciua alături de Culiţă Sterp şi actualul iubit: “Va urma ceva frumos!”

Fanii au văzut poza incredibilă cu Carmen de la Sălciua alături de Culiţă Sterp şi Cosmin Isăilă.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Aceasta este poza incredibilă cu Carmen de la Sălciua alături de Culiţă Sterp şi Cosmin Isăilă. Cântăreaţa de muzică de petrecere a divorţat anul trecut de Culiţă, iar de câteva săptămâni le-a spus fanilor că are o relaţie sentimentală cu afaceristul Cosmin Isăilă. (vezi cât de bogat este  noul iubit al lui Carmen de la Sălciua)

Citeste si: Iancu Sterp de la Puterea Dragostei i-a vandalizat maşina fratelui său! Vezi cum a reacţionat Culiţă Sterp după ce şi-a văzut limuzina mâzgălită cu spray! VIDEO

Citeste si: Carmen de la Sălciua vrea să dea la facultate! Ce meserie își dorește „Regina Youtube-ului”

Citeste si: Ce spune Carmen de la Sălciua despre moartea lui Răzvan Ciobanu: ”Pe oamenii mari îi omoară viciile și mândria”

Poza incredibilă cu Carmen de la Sălciua alături de Culiţă Sterp: "Oamenii pot să accepte orice, în afară de faptul că eşti fericit!" 

"Mulţumim frumos pentru comentariile frumoase! Cât despre celelalte... ce pot spune? Credeţi şi spuneţi exact ce doriţi! În viaţa mea doar eu ştiu ce este, ce a fost şi Dumnezeu stie ce va fi! Cand un om e trist, îl compătimiti... super marinimie... când e fericit, daţi cu pietre în el si de aici dovada vie a sintagmei: "Oamenii pot să accepte orice, în afară de faptul că eşti fericit!", a postat Carmen de la Sălciua la o fotografie care o înfăţişa alături de Cosmin Isăilă.

fara descriere

Poza incredibilă cu Carmen de la Sălciua alături de Culiţă Sterp. Au apelat la Cosmin Isăilă  

Acum 3 ani a fost făcută poza incredibilă cu Carmen de la Sălciua alături de Culiţă Sterp. În 2016, când Carmen era cu Culiţă Sterp, cei doi au apelat la Cosmin Isăilă pentru realizarea unui videoclip. Isăilă le-a împrumutat limuzina sa albă, iar cei trei au fost fotografiaţi pe un câmp. “Va urma ceva frumos!”, a postat atunci Culiţă Sterp, care se referea la apariţia videoclipului. Ulterior, el şi Carmen de la Sălciua s-au separat, iar cântăreaţa a devenit iubita lui Cosmin Isăilă.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate