Iancu Sterp de la Puterea Dragostei i-a vandalizat maşina fratelui său! Vezi cum a reacţionat Culiţă Sterp după ce şi-a văzut limuzina mâzgălită cu spray! VIDEO

Fanii au aflat că Iancu Sterp de la Puterea Dragostei i-a vandalizat maşina fratelui său.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

De curând, Iancu Sterp i-a vandalizat maşina fratelui său. Numele lui Iancu a apărut în prim-plan zilele trecute, după ce s-a anunţat că e noul concurent de la Puterea Dragostei. Înainte de aceasta, Iancu Sterp i-a făcut o glumă fratelui său mai mare, Culiţă, fostul soţ al lui Carmen de la Sălciua. În timp ce acesta se afla la cumpărături într-un supermarket, Iancu a scris mesaje cu vopsea pe limuzina lui Culiţă, aflată în parcarea magazinului.

Citeste si: Așa arată Iancu Sterp dezbrăcat! Concurentul de la Puterea Dragostei încinge mințile domnișoarelor

Citeste si: Puterea Dragostei: Jador îl nimicește din vorbe pe Zănoagă: "Dacă nu te cuplai cu Simina, erai un nimeni"- Mocanu își dă mesaje cu o grecoaică. Reacția Roxanei

Citeste si: Bogdan Mocanu și Roxana, scandal monstru la Puterea Dragostei! ”Cum să doarmă în aceeași casă cu fostul care a bătut-o?”

Iancu Sterp de la Puterea Dragostei i-a vandalizat maşina fratelui său: “Te-a speriat, Culiţă?” 

“Te-a speriat, Culiţă?”, a fost unul dintre mesaje. Când a revenit de la cumpărături şi a văzut maşina, Culiţă a vrut să sune la Poliţie. Atunci, Iancu a apărut şi i-a explicat că a încercat să-i facă o glumă reuşită. “Iancu Sterp mi-a vandalizat maşina, cu spray din ăla de s-aruncă la ochi”, a explicat Culiţă Sterp. Mulţi fani au spus, însă, că e doar o întâmplare regizată. (vezi cât de bogat este noul iubit al lui Carmen de la Sălciua)

fara descriere

Iancu Sterp de la Puterea Dragostei i-a vandalizat maşina fratelui său: "Putea să îi dea și foc la mașină, că nu mă supăram pe el!" 

E clar că Iancu Sterp de la Puterea Dragostei i-a vandalizat maşina fratelui său. “Noi așa suntem în viața de zi cu zi, foarte naturali și spontani, nu e nimic regizat. El a pus totul la cale, dar nu aveam cum să mă supar pe el pentru că oricum nu îmi plăcea folia aia mată, el a desenat pe folie, nu pe mașină, folie care era pusă doar de probă, pe care am și dat-o jos după aia, drept dovadă că mașina e acum colantată cu folia silver crome! Și încă ceva, putea să îi dea și foc la mașină, că nu mă supăram pe el! Niciodată nu m-am certat și nu am să mă cert cu frații pentru lucruri materiale! Ce-i al meu, e și al lor!”, a explicat Culiţă Sterp.

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate