Iancu Sterp de la Puterea Dragostei i-a vandalizat maşina fratelui său! Vezi cum a reacţionat Culiţă Sterp după ce şi-a văzut limuzina mâzgălită cu spray! VIDEO

Fanii au aflat că Iancu Sterp de la Puterea Dragostei i-a vandalizat maşina fratelui său.

Autor: Matei Vaihan

In articol:

De curând, Iancu Sterp i-a vandalizat maşina fratelui său.

Numele lui Iancu a apărut în prim-plan zilele trecute, după ce s-a anunţat că e noul concurent de la Puterea Dragostei. Înainte de aceasta, Iancu Sterp i-a făcut o glumă fratelui său mai mare, Culiţă, fostul soţ al lui Carmen de la Sălciua. În timp ce acesta se afla la cumpărături într-un supermarket, Iancu a scris mesaje cu vopsea pe limuzina lui Culiţă, aflată în parcarea magazinului.

Citeste si: Așa arată Iancu Sterp dezbrăcat! Concurentul de la Puterea Dragostei încinge mințile domnișoarelor

Citeste si: Puterea Dragostei: Jador îl nimicește din vorbe pe Zănoagă: "Dacă nu te cuplai cu Simina, erai un nimeni"- Mocanu își dă mesaje cu o grecoaică. Reacția Roxanei

Citeste si: “Ținem legătura foarte des,” Fiica Andreei Antonescu, motivul pentru care a rămas cu tatăl ei, Traian Spak, după separarea părinților- kfetele.ro

Citeste si: Și-a cumpărat vechimea în muncă cu o sumă uriașă. Femeia din Iași care a făcut asta a muncit în străinătate- bzi.ro

Citeste si: Bogdan Mocanu și Roxana, scandal monstru la Puterea Dragostei! ”Cum să doarmă în aceeași casă cu fostul care a bătut-o?”

Iancu Sterp de la Puterea Dragostei i-a vandalizat maşina fratelui său: “Te-a speriat, Culiţă?” 

“Te-a speriat, Culiţă?”, a fost unul dintre mesaje. Când a revenit de la cumpărături şi a văzut maşina, Culiţă a vrut să sune la Poliţie.

Atunci, Iancu a apărut şi i-a explicat că a încercat să-i facă o glumă reuşită. “Iancu Sterp mi-a vandalizat maşina, cu spray din ăla de s-aruncă la ochi”, a explicat Culiţă Sterp. Mulţi fani au spus, însă, că e doar o întâmplare regizată.( vezi cât de bogat este noul iubit al lui Carmen de la Sălciua)

Iancu Sterp de la Puterea Dragostei i-a vandalizat maşina fratelui său: "Putea să îi dea și foc la mașină, că nu mă supăram pe el!" 

E clar că Iancu Sterp de la Puterea Dragostei i-a vandalizat maşina fratelui său. “Noi așa suntem în viața de zi cu zi, foarte naturali și spontani, nu e nimic regizat. El a pus totul la cale, dar nu aveam cum să mă supar pe el pentru că oricum nu îmi plăcea folia aia mată, el a desenat pe folie, nu pe mașină, folie care era pusă doar de probă, pe care am și dat-o jos după aia, drept dovadă că mașina e acum colantată cu folia silver crome! Și încă ceva, putea să îi dea și foc la mașină, că nu mă supăram pe el! Niciodată nu m-am certat și nu am să mă cert cu frații pentru lucruri materiale! Ce-i al meu, e și al lor!”, a explicat Culiţă Sterp.

 

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Carmen de la Sălciua vrea să dea la facultate! Ce meserie își dorește „Regina Youtube-ului”

Prima reacție a lui Culiță Sterp, după ce s-a aflat că fratele lui este la Puterea Dragostei

Carmen de la Sălciua aruncă bomba: ”A început sezonul de nunți... încet-încet pregătim vestimentația!” 

3 zodii să își sune apropiații deoarece este nevoie de ajutorul lor

Cutremur total în România! UNGARIA face legea de 1 Decembrie: IOHANNIS să împiedice...

„El susține minciuna.” Gina Pistol, înfuriată de internauți. Ce acuzații i se aduc prezentatoarei TV

Marcel Ciolacu l-a sfidat pe Iohannis. S-a întâmplat chiar de Ziua Națională

Tragedie pentru un cunoscut antrenor de fotbal. A anunțat pe Facebook că i-a murit fiica de 21 de ani

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies