Prăjitura din caietul bunicii: NAŞA. Rețeta ținută secretă a fost dezvăluită!

Prăjitura din caietul bunicii: NAŞA.

Distribuie pe:

Autor: G.C.

Ingrediente

Blatul

12 albușuri

o cană și jumătate de zahăr (375 g)

o cană și jumătate de făînă (măsori cu aceeași cană)

1 praf de copt, un bol cu samburi nuca (200 g)

2 foi de napolitană (pachet mare)

Preparare

Coci sâmburii de nucă în cuptor. Sâmburii de nucă se zdrobesc puțin, mixezi albușurile spumă, adaugi zahărul continuând să mixezi până se face că o bezea adevărată care nu pică de pe paletele mixerului.

Pui nucile sfărâmate, făină amestecată cu praful de copt și incorporezi ușor, cu o lingură de lemn, amestecând de jos în sus. Torni totul într-o tavă pregătită în prealabil. Tavă are 34/23 cm,în interior. Nivelezi ușor că să nu scoți aerul din albușuri și îl coci în cuptorul încălzit deja.

Citeşte materialul integral pe kfetele.ro

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate