Premieră la nivel mondial! Pacienți cu coronavirus, tratați într-un spital amenajat în subteran

Autoritățile din Israel au construit un spital de urgență, unde tratează bolnavii cu COVID-19.

Distribuie pe:

Autor: Cristina Cruceru

Pacienți cu coronavirus, tratați într-un spital amenajat în subteran
Pacienți cu coronavirus, tratați într-un spital amenajat în subteran[Sursa foto: Facebook]


In articol:

 

În oraşul Haifa s-a deschis un spital de urgenţă subteran, aflat la 16,5 metri sub pământ. Unitatea medicală este construită cu ceva timp în urmă, iar în prezent sunt tratați pacienţii cu COVID-19 din Israel. Țara se confruntă cu creștere alarmantă a cazurilor de coronavirus.

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Spitalul din subteran, fostă parcare

Spitalul din subteran a fost construit în 2014, având o capacitate de până la 2.000 de paturi. Inițial, unitatea medicală a fost gândită ca fiind pentru tratarea victimelor atacurilor cu arme biologice sau chimice. Ulterior, unitatea spitalicească a fost folosită ca parcare subterană până în primăvară.

Spitalul de Urgenţă Subteran Fortificat „Sammy Ofer” este, în prezent, cel mai mare centru de tratament pentru pacienţii cu coronavirus din Israel. Acesta are momentan 700 de paturi şi 140 de ventilatoare, a anunţat Spitalul Rambam, cel care administrează centrul medical. Israel a devenit ţara cu o creștere alarmantă de contaminare cu SARS-CoV-2 din lume în ultimele două săptămâni, potrivit datelor AFP.

Pacienți cu coronavirus, tratați într-un spital amenajat în subteran
Pacienți cu coronavirus, tratați într-un spital amenajat în subteran[Sursa foto: Facebook]

În ciuda măsurilor de carantinare luate de o săptămână, vineri s-au înregistrat peste 8.000 de cazuri noi, potrivit Agerpres. Guvernul a impus din nou izolare la nivel naţional „pentru cel puţin trei săptămâni” şi a anunţat că mmăsurile restrictive se vor înăspri. Totodată, sinagogile vor fi închise, cu excepţia ceremoniilor de luni de Yom Kippur.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Apelul disperat al lui Florin Salam după ce fratele lui fusese depistat cu coronavirus: „Nu poți să aduci un om pe picioare și să-l iei...”

Dezvăluiri după moartea lui Nelu Stoian, fratele lui Florin Salam! Familia ar fi vrut să-l ia acasă, însă medicii nu au fost de acord

Nu mai face acest lucruri când te machiezi! Greșelile care te îmbătrânesc mai mult decât crezi. Toate procedăm la fel

Fratele lui Florin Salam a murit! Nelu Stoian era internat la Terapie Intensivă, după ce a fost depistat pozitiv cu coronavirus!

Ultimă oră! Actorul Horațiu Mălăele, confirmat cu coronavirus

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies