Vedete

Premii fabuloase luni seară la “Vrei să fii milionar?” Ce sume au câştigat concurenţii? Alexandru Baltăţanu continuă lupta şi în ediţia de marţi

Premii excepţionale luni seară la ”Vrei să fii milionar?”, în emisiunea moderată de Teo Trandafir, la Kanal D

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Alexandru Baltăţanu dezvăluie motivul pentru care a venit la ”Vrei să fii milionar?” “Mi-am dorit dintotdeauna să particip la un concurs de cultură generală iar ”Vrei să fii milionar?> este unul dintre cele mai bune din lume”

Premii excepţionale luni seară, pentru concurenţii “Vrei să fii milionar?”, în valoare totală de 21.000 lei. Patru concurenţi puternici, patru tipologii diferite, patru câştiguri luni, la “Vrei să fii milionar?”.

Eugen Udrea este “campionul” ediţiei de luni de la “Vrei să fii milionar?” concurentul reuşind cu succes să îşi adjudece suma de 15.000 lei. Gabriela Corliceanu şi-a însuşit frumoasa sumă de 1.000 lei, iar Marian Panduru a plecat acasa cu 5.000 lei.

In ediţia de marţi, de la 22:30, Alexandru Baltăţanu continuă lupta, începută în ediţia precedentă, pentru câştigarea marelui premiu pus în joc, la “Vrei să fii milionar?”. Concurentul  dezvăluie motivele pentru care şi-a dorit să participe la “Vrei să fii milionar?” dar spune si ce si-ar dori sa faca cu banii pe care ii poate castiga in cadrul concursului.

“În primul rând este o experienţă foarte placută de a-mi testa cunoştinţele, am ocazia să te cunosc şi pe tine, Teo … şi, la urma urmei, este o experienţă de viaţă. Mi-am dorit dintotdeauna să particip la un concurs de cultură generală, iar ”Vrei să fii milionar?” este unul dintre cele mai bune din lume (…) Cu banii câştigati aş merge cu soţia şi fetiţa mea la Disneyland, Paris”, spune Alexandru.

Care este întrebarea care l-a determinat pe Alexandru Baltăţanu sa folosească toate variantele ajutătoare puse la dispoziţie, în cadrul concursului, ce decizie surprinzătoare a luat concurentul şi,  dacă a reuşit acesta să-şi îndeplinească visul, aflaţi astăzi, la “Vrei să fii milionar?”, emisiune a cărei gazda este Teo Trandafir. Emisiunea poate fi urmarita în fiecare luni şi marti, de la ora 22:30, la Kanal D.

Galerie foto  Urmatorul articol