Preotul din Năvodari amendat cu 2.000 de lei după ce a oficiat o slujbă la care s-au strâns zeci de persoane este putred de bogat! Popa Salomia are două vile cu câte 9 camere la Mamaia, un complex cu căsuțe de vacanță și un bloc cu 4 etaje!

Preotul amendat cu 2.000 de lei după ce a oficiat o slujbă este Andrei Salomia din Năvodari.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

Preotul amendat cu 2.000 de lei după ce a oficiat o slujbă la care s-au strâns zeci de persoane pentru a lua aghiazmă a fost în prim-planrecent. “Polițiștii din Năvodari au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că s-ar fi adunat mai multe persoane, în zona unei biserici din centrul localității. Polițiștii din cadrul Poliției orașului Năvodari, împreună cu polițiști locali s-au deplasat la fața locului, iar persoanelor prezente li s-a pus în vedere să părăsească zona, întrucât încalcă prevederile ordonanțelor militare în vigoare”, a transmis IPJ Constanța. În câteva minute de la sesizare, mulțimea a fost dispersată, iar polițiștii au identificat persoana din cadrul Bisericii care a oficiat slujba, fiind vorba despre un bărbat, de 52 de ani, preot, a mai transmis sursa citată. Acesta a fost amendat cu 2.000 de lei. (vezi cum s-a rugat duhovnicul lui Aurelian Preda în câmp)

Citeste si: Echipa medicala romaneasca s-a intors acasa din misiunea in Italia, in lupta cu coronavirus. Ce le-a spus Ludovic Orban cand i-a intampinat la aeroport

Citeste si: Chirurgul infectat cu COVID-19 care a refuzat testarea şi a luat contact cu sute de persoane îi amenința pe pacienții iresponsabili: „Ar trebui să plătească intervenţiile cauzate de agravarea bolii“

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Citeste si: Nu gura este poarta de intrare în corp a coronaviruslui! Descoperire uluitoare a medicilor olandezi

Presa a relatat că este vorba despre preotul Andrei Salomia, care le-a declarat poliţiştilor sosiţi la faţa locului că a uitat deschise uşile lăcaşului de cult şi, apoi, nu a mai putut să-i refuze pe credincioşi. În 2015, preotul din Năvodari era subiectul unor dezvăluiri spectaculoase făcute de presa locală. “Internetul vuieşte de faptele preotului din Năvodari, Andrei Salomia: „popa îşi face vile, de unde are bani?!” şi aşa mai departe.... Încă de la începutul anului, Andrei şi Valentina Salomia au solicitat Agenţiei pentru Protecţia Mediului Constanţa autorizarea unei investiţii în zona de nord a staţiunii Mamaia, privind construcţia unui complex de zece căsuţe de vacanţă, cu regim de înălţime rezumat la parter. Potrivit solicitării de la APM, fiecare căsuţă va avea suprafaţa de 15,75 mp, o baie de 4,14 mp şi o terasă acoperită de 8,80 mp”, a relatat replicaonline.ro.

Preotul amendat cu 2.000 de lei: "Cei care doar critică, ar trebui să muncească"

„Între timp, în nordul staţiunii Mamaia au “răsărit” două vile, pe care imediat năvodărenii le-au atribuit preotului! Comentariile cu privire la investiţia părintelui nu sunt tocmai măgulitoare, însă pr. Andrei Salomia nu s-a arătat surprins de critici şi nici n-a ascuns faptul că cele două vile în construcţie îi aparţin: „Sunt două vile cu câte 9 camere şi sunt ale mele. Sunt pensiuni, da, voi face turism”, a explicat el. „Nu e nici o ruşine că muncesc. Eu muncesc de la vârsta de 22 de ani. Doar muncind putem merge mai departe, iar munca se împacă foarte bine cu orice misiune. Cei care doar critică, ar trebui să muncească. Dacă doar criticăm, mi-e teamă pentru viitorul acestei ţări. Cine nu vrea să muncească, nici să nu mănânce, scrie în Sfânta Scriptură. Munca e o datorie sfântă”, a mai spus preotul, care a precizat că la realizarea celor două vile merge şi lucrează cot la cot cu muncitorii”, a mai dezvăluit susa citată.

“Cu privire la terenul pe care construieşte şi de unde are banii pentru astfel de investiţii, Salomia a mai declarat: „M-am judecat 4 ani cu statul român, să iau înapoi pământul bunicilor mei. Bunicii mei au avut 30 de hectare, au fost chiaburi, motiv pentru care au şi făcut ani de puşcărie pe vremea comuniştilor. Iar în privinţa banilor – am împrumuturi de 80 de mii de euro la bănci, se poate verifica”. Chiar dacă el este „artizanul” construcţiilor cu destinaţie turistică, preotul a mai precizat că de afacerea din turism se va ocupa fiul său.”, s-a mai scris despre afacerile preotului Andrei Salomia. În 2016, același ziar relata: „La Constanţa s-a tot construit în ultimii ani şi încă se construieşte. Aşa se întâmplă şi la Năvodari, mai ales în zona Mamaia Sat, care s-a dezvoltat foarte mult în ultimul timp din punct de vedere imobiliar, dar și turistic. Drept dovadă, un nou bloc se va înălţa în această zonă. Salomia Andrei și Salomia Valentina, Savu Mircea-Dumitru și Savu Carmen-Maria s-au adresat Comisiei de Analiză Tehnică din cadrul Agenţiei pentru Protecţia Mediului, pentru a cere autorizaţii pentru un proiect imobiliar pe terenul situat situat în Năvodari, SOLA 29, PARCELA A158/5. Benficiarii doresc să construiască un imobil P+4E cu destinația locuințe colective și cu agenție de turism la parter"

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Descoperire ȘOC! Aceste aparate pot împrăștia coronavirusul. Le ai și tu în casă

Fiica Andreei Berecleanu pozează ca fotomodel în carantină! Vezi cele mai tari fotografii cu frumoasa și senzuala Eva!

Dezvăluiri din pușcărie! Cu cine stă Liviu Dragnea în perioada pandemiei de coronavirus la închisoare!

Raed Arafat, anunțul pe care nimeni nu își dorea să îl audă: „Nu suntem în afara pericolului. Dacă nu respectăm regulile...”

Caz revoltător în Ploiești. O femeie de 45 de ani a murit după un avort. Medicul vinovat a încercat să cumpere tăcerea familiei: „Ce să facă bre cu banii? Mie dă-mi-o sănătoasă”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies