Fiica Andreei Berecleanu pozează ca fotomodel în carantină! Vezi cele mai tari fotografii cu frumoasa și senzuala Eva!

Fiica Andreei Berecleanu pozează ca fotomodel, Eva fiind complimentată pentru calitățile sale fizice.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Fiica Andreei Berecleanu pozează ca fotomodel în această perioadă, când se află izolată la domiciliu. Eva postează fotografii care o înfățișează în sufragerie sau în balconul casei, machiată și coafată ca o profesionistă a pictorialelor și îmbrăcată în diverse ținute care îi pun în valoare silueta impecabilă, adunând mii de like-uri de la prietenii și admiratorii ei. (vezi ce face Andreea Berecleanu după ce a părăsit lumea televiziunii)

Citeste si: Iulia Albu a taiat iar in carne vie! "Andreea Berecleanu poarta o porcarie, o mizerie de rochie, Ana Ferent e nasica de la tara, ma dor ochii "- Vezi cine a luat trofeele WOW si BAU!

Citeste si: O celebră prezentatoare de televiziune va candida la următoarele alegeri! Elena Lasconi vrea să fie primar la Câmpulung Muscel! DEZVĂLUIRI

Citeste si: Andreea Berecleanu NU își poate vedea familia, din cauza pandemiei de coronavirus. „Nu am vizitat de aproape două săptămâni...”

Eva Zaharescu are 18 ani şi studiază deja la Londra şi vrea să devină designer de interior. Fiica Andreei Berecleanu și a lui Andrei Zaharescu a decis să se mute în Londra încă din perioada liceului. "Acolo fac 13 clase. Voiam să merg la facultate acolo, dar soarta mi-a îndeplinit visurile mai devreme. Sunt mai multe opţiuni acolo", a explicat Eva Zaharescu la Teo Show în toamna lui 2018.

fara descriere

Citește CONTINUAREA pe kfetele.ro

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate