Președintele Klaus Iohannis, mesaj pentru români: „Ne aflăm în plin război pentru păstrarea sănătății omenirii”

Peședintele Klaus Iohannis a transmis vineri un mesaj în care îi roagă pe cetățeni să fie responsabili și să asculte „întocmai” regulile impuse de autorități.

Distribuie pe:

Mesajul președintelui Klaus Iohannis: Ne aflăm
Mesajul președintelui Klaus Iohannis: Ne aflăm

”Dragi români,

Trăim în aceste zile o criză care, în urmă cu doar câteva luni, părea de neconceput pentru întreaga omenire. Știu că viața fiecăruia dintre noi s-a schimbat și că în fiecare zi ne este teamă pentru sănătatea celor dragi. Pentru a ne proteja am luat și va trebui să luăm în continuare măsuri severe.

Citeste si: Date oficiale. Noul bilanț al infecțiilor cu coronavirus în România: 308 cazuri, confirmate

Sunt multe incertitudini în această perioadă, însă există o certitudine mai presus de orice. Împreună și doar împreună vom reuși! Noi, românii, suntem un popor greu încercat, dar uniți am depășit toate tragediile și am ieșit întăriți din nenumărate provocări. La fel vom face și acum!

Citeste si: Adelina Pestrițu s-a mutat în casă nouă! Primele imagini din superba locuință - evz.ro

Contează enorm ca fiecare dintre noi să urmeze întocmai regulile impuse de autorități! Protejați-vă pe voi și pe cei dragi, păstrați distanța, iar dacă vă întâlniți, nu vă mai strângeți mâna și nu vă mai îmbrățișați, nu vă expuneți și nu îi expuneți pe ceilalți pericolului infectării!

Citeste si: Marea Britanie ”poate inversa tendinţa în 12 săptămâni” în lupta împotriva noului coronavirus, consideră Johnson

În aceste zile în care ne aflăm în plin război pentru păstrarea sănătății omenirii, eroii noștri din prima linie de apărare sunt medicii și personalul medical. Lor le datorăm respectarea cu strictețe a recomandărilor, astfel încât munca lor neobosită să nu fie în zadar. Este vital să limităm răspândirea acestui virus periculos pentru a le da răgaz medicilor să-i vindece pe cei infectați.

Sunt profund impresionat de valul de sprijin venit din partea tuturor celor care ajută medicii și spitalele și sunt alături de semenii aflați în dificultate. Atunci când comunitatea lucrează împreună cu autoritățile, întreaga națiune câștigă!

Citeste si: Raed Arafat, despre documentul care prevede restricția circulației: „Poate suferi multe modificări. Rog populația să nu ia în considerare nimic”

Dragi români,

Fiți responsabili! Fiecare efort, oricât de mic, este important pentru a împiedica răspândirea epidemiei. Să fim solidari în aceste momente grele pentru că depinde de noi toți să trecem cu bine situația în care ne aflăm”, a transmis Klaus Iohannis.

Urmatorul articol
Citește și:

Imagini șocante. Un italian s-a filmat în timp ce scuipa fructele dintr-un supermarket. Poliția a intervenit

300.000 de șomeri și o sută de mii de locuri de muncă închise în România. Este anunțul momentului

Pancove. Rețeta bunicii de gogoși ardelenești

Varza calita cu usturoi. Reteta de mancare de varza calita

Incident neobișnuit la Craiova. Un bărbat a rămas fără buletin după ce a votat la alegerile locale

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies