Președintele Uniunii Studenților din România s-a stins din viață la 22 de ani

Vlad Dediu, Președintele Uniunii Studenților din România a decedat la frageda vârstă de 22 de ani, în urma unui accident petrecut pe litoral.

Distribuie pe:

Autor: I.N.

Președintele Uniunii Studenților din România s-a stins din viață la 22 de ani


In articol:

Preşedintele Uniunii Studenților din România, Vlad Dediu, s-a stins din viață la fragdea vârstă de 22 de ani. Tânărul a ajuns în stare gravă la spital după ce a avut un accident pe litoralul românesc, în stațiunea Mamaia. Medicii nu l-au mai putut salva.

Vlad Dediu venise la mare cu dorința de a se distra alături de prietenii lui. Din păcate însă, a avut loc un accident. Mai mulți oameni au încercat să-l salveze, însă fără a reuși.

Unii martori au declarat că victima ar fi intrat în mare după ce ar fi consumat bături alcoolice și a fost luat de curenți. Un tânăr care trecea prin zonă a observat că Vlad era în apă și a sărit, pentru a-l scoate. Medicii au ajuns promp la locație, unde l-au resuscitat și l-au transportat de urgență la spital.

Președintele Uniunii Studenților din România s-a stins din viață la 22 de ani

Citeste si: Avertizment ANM de ultimă oră! A fost emis cod portocaliu de vijelii și ploi

Citeste si: Actriţa indiană Aishwarya Rai Bachchan şi fiica ei au fost diagnosticate cu Covid-19

Citeste si: Accident de proporții în Covasna. 12 persoane, de urgență la spital

Gândurile transmise de oameni, pentru tânărul decedat

Nenumărate mesaje au fost postate pe pagina tânărului Vlad Dediu,: „Mare durere ai lăsat în urma ta, copil frumos și deștept! Dumnezeu să te așeze în ceata drepților!”, „Dumnezeu să te odihnească! Ai fost un camarad de nadejde!”, au scris oamenii, cutremurați de postestea șocantă.

„Viața este un drum anevoios și fără un capăt vizibil. Din păcate, pentru unele persoane, acel capăt apare prea devreme. Cu durere în suflet, dorim să împărtășim cu voi faptul că dragul nostru prieten și membru al familiei UNSR Vlad Dediu s-a stins din viață pe data de 11 iulie, în urma unui stop cardio-respirator.

Un adevărat lider, voluntar și prieten se stinge din viață înainte de vremea lui, înainte de a-și vedea toate visele împlinite și cariera completă. Întreaga federație UNSR este alături de familia lui Vlad iar gândurile noastre sunt alături de el.Drum lin, Vlad!„, au scris reprezentanții Uniunii Naționale a Studenților din România, în amintirea tânărului Vlad Dediu.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate